Miss helsinki 2020

Miss Helsinki -kisa perutaan koronaviruspandemian takia - näin kilpailulle käy: "Vaikea ja raskas päätös"

Uutiset | 18.05.2020 10:53

Tälle vuodelle suunniteltu Miss Helsinki 2021 -kilpailu on peruttu. Miss Helsinki -kisan vetäjä Rosanna Kulju tiedotti asiasta maanantaina.

- Miss Helsinki -organisaatio on seurannut kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä ja sen vaikutuksia yleisötapahtumiin Suomessa. Tärkeintä Miss Helsingille on kilpailijoiden, yhteistyökumppaneiden ja yleisön turvallisuus sekä hyvinvointi. Koska tätä ei voida tilanteesta johtuen taata, kilpailu on päätetty siirtää ensi vuoteen, tiedotteessa kerrotaan.

- Hallitus on ohjeistanut, että kaikki massatapahtumaan perutaan ainakin heinäkuun 2020 loppuun asti. Rajoitukset jatkuvat mahdollisesti pidempään. Vallitsevissa olosuhteissa Miss Helsinki -organisaatio katsoo, että tehty linjaus on oikea, ja on päättänyt kunnioittaa sitä. Kilpailun peruminen on vaikea ja raskas päätös, mutta oikea ja vastuullinen vaihtoehto.

Rosannan mukaan kilpailu siirretään ensi vuodelle.

- Miss Helsinki -kilpailun teemoihin kuuluvat verkostoituminen ja monipuoliset tapahtumat, joiden ympärille suunniteltiin kuluvalle vuodelle erilaisia kumppanuuksia ja toimintaa. Vuoden 2020 kilpailusta oli tulossa upea, ja odotukset olivat korkealla niin tekijöillä kuin yleisöllä. Suunnitteilla oli ainutlaatuisia sisältöjä ja uusia yhteistyökumppaneita, joiden jakamista yleisön kanssa odotettiin innolla. Nämä siirretään ensi vuodelle.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!