Vain Seiskassa!
Miska Haakana.

Miska Haakana pisti haisemaan – tähän kaikkeen Selviytyjien 30 000 € voittopotti on huvennut: ”Vielä ei ole ihan kaikkea mennyt”

12.09.2019 06:33

YouTubessa suursuosiota nauttiva Miska Haakana nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään viime keväänä, kun hän voitti Nelosen Selviytyjät Suomen 2. tuotantokauden. Siitä hyvästä hänet palkittiin 30 000 euron messevällä voittopotilla.

– Olen tehnyt voittorahoillani vähän kaikennäköistä. Vielä ei ole ihan kaikkea mennyt, Miska myhäilee Seiskalle Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa Hartwall Arenan uumenissa.

Runsaasti riihikuivaa on jo kuitenkin pistetty haisemaan – vieläpä varsin hyvään tarkoitukseen.

– Päätin pilkkoa voittosumman kolmeen osaan: johonkin hyvään, johonkin duunihommaan fanieni iloksi ja sitten vielä johonkin sellaiseen, josta voisin itsekin nauttia, Miska selostaa.

– Niinpä lahjoitin ison summan hyväntekeväisyyteen Kummeille ja Syöpäsäätiölle. Sitten tein myös sen musaprojektin, jossa oli CatCat messissä.

Miska Haakana.

Sievoinen summa kesäbiisiin

Kyseinen projekti oli menevä juhannusjumputus Kyntää ja Soutaa, jossa kertosäkeestä vastasivat CatCat-duon Virpi ja Katja Kätkä. Menevä kesäbiisi syntyi Miskan omasta ideasta ja hän myös ohjasi kappaleen musavideon.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Miska Haakana yllättää: kaksimielinen kesäbiisi CatCatin kanssa!

Lahtelaistuottaja Daniel Okasin kanssa syntynyt rallatus ei ollut ilmainen projekti, sillä lehtitietojen mukaan Miskalta upposi siihen sievoinen summa Selviytyjät-voittorahoistaan.

Eikä biisi syntynyt pelkästään faneja varten, sillä Miska on kertonut olevansa kiinnostunut myös musiikkialasta.

Katso kappale tästä:

Törsää Amerikan-matkaan

Kolmanneksi Miska aikoo satsata myös itseensä. Hän on haaveillut jo pidempään Yhdysvaltoihin suuntautuvasta matkasta, joka lähenee toteutumistaan. Matkareittikin on jo selkiytynyt. Miska matkaa Los Angelesin ja Las Vegasin kautta Chicagoon, josta edelleen New Yorkiin.

– Ne ovat ne Amerikan safkakaupungit, varsinkin pizzan osalta! Haluan vertailla ne kaikki ja ottaa selvää, mikä on paras, Miska myhäilee.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Miska Haakana ja Alisa-rakas valehtelivat vanhemmilleen suhteen alusta – ”Oli voitto, että joku suostui treffeille kanssani!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Miska Haakana.

Kaikista eniten Misa sanoo fiilistelevänsä rapakon takana odottavaa ajomatkaa Los Angelesista Las Vegasiin.

– Odotan sitä ihan hirveästi, koska eihän sellaista aavikkomaisemaa löydy Suomesta eikä koko Euroopasta. Sen on kuitenkin nähnyt niin monessa leffassa ja tv-sarjassa… Ai hitsi, en malta odottaa!

Lue myös: Selviytyjät-tähti Miska Haakana juhli homoravintolassa Virpi Kätkän kanssa! ”Viini nousi päähän”

– Ja New Yorkissa suunnitelmissa on suunnata Broadwaylle. Haluaisin nähdä siellä The Book of Mormon -nimisen näytöksen, sitä on kehuttu kovasti.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!