fbq
Uutiset
10.02.2017 13:30
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova
Mira Kasslin
Mira Kasslin juhli seurapiirikekkereillä komeassa miesseurassa: Tuskin rakastumme!
Uutiset
10.02.2017 13:30
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova

Televisiosta tuttu kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin saapui Memphis-ravintolan 8-vuotissynttäreille komeassa miesseurassa.

Sinkkuelämää viettävän Mira ei ole suinkaan löytänyt rinnalleen uutta miestä, vaan hänen seuranaan oli kiinteistövälitysfirmassa myyntijohtajana vuodenvaihteessa työt aloittanut Jussi-Pekka Kajaala.

- Kasvamme yrityksenä kovaa vauhtia, joten olemme palkanneet lisää työntekijöitä. Nyt meitä on kuusi kiinteistönvälittäjää firmani palveluksessa. Hyviä tyyppejä ei ole paljon tarjolla. Meille on tärkeää, että sopeutuu kulttuuriin, joka on aika omanlainen. Teemme aika intensiivisesti töitä, Mira kertoi Seiskalle.

 

Oon maannu koko päivän terdellä ottaas pronssia, nyt jotain sutinaa tähän päivään!! ??? #weekend #lazysaturday

Kuva, jonka Jussi-Pekka Kajaala (@jussipekkakajaala) julkaisi

Miran uusi työkaveri on esitellyt treenattua vartaloaan Instagram-sivuillaan.


Jussi-Pekka on viihtynyt Miran firmassa.

- Meillä on hyvä asenne, ja Mira on hyvä esimies. Sanoin Miralle aamulla, että minulla on flunssa, niin hän toi minulle mehua ja vitamiineja. Olemme kuin perhe. Kaikilla on kovat tavoitteet, viisi vuotta kiinteistöalalla työskennellyt Jussi-Pekka kertoo.

Jussi-Pekka on Miran tavoin kova urheilemaan.

- Tämä on niin raaka duuni, että se on pakko purkaa johonkin. Emme ole käyneet yhdessä vielä treenaamassa, Jussi-Pekka totesi.

Mira on suunnitellut pitävänsä jatkossa ideariihiä urheilun parissa työkavereidensa kanssa.

- Nykypäivänä on pakko pitää itsestä huolta, jos haluaa tällä alalla pärjätä. Ylilihavat kiinteistövälittäjät eivät pärjää tällä alalla, Mira laukoo.

"Tuskin rakkautta"

Mira ja Jussi-Pekka tulevat hyvin toimeen, mutta eivät usko työystävyyden muuttuvan rakkaudeksi.

- Tuskin. Sanotaan, että tietyllä tavalla painimme eri sarjoissa, mutta kuitenkin samassa sarjassa, Jussi-Pekka naureskeli.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »