Ministeri Li Andersson ensimmäistä kertaa Tangomarkkinoilla – paljasti Seiskalle yllättävän seikan menneisyydestään: Ehkä palaan vielä jonain päivänä takaisin lavalle!

Uutiset | 11.07.2019 20:32

Vasemmistoliiton puheenjohtaja ja opetusministeri Li Andersson vieraili jo 35. kertaa järjestettävillä Seinäjoen Tangomarkkinoilla torstaina. Hän piti tänään AlfaTV:n suorassa tangofinaalilähetyksessä avajaispuheen, mutta saapui ennen sitä median eteen.

- Olin viime kesänä Seinäjoella, mutta tuolloin tutustumassa Provinssirockiin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun Tangomarkkinoille. Tämä on myös tietääkseni ensimmäinen kerta, kun avajaispuheen pitäjä on nuorempi kuin itse tapahtuma, 32-vuotias ministeri Li Andersson kertoi tilaisuudessa Seiskalle.

Lue myös: Salakuvat Li Anderssonin uudesta rakkaasta: pinkoivat yhdessä paparazzia pakoon – katso!

Tango- ja iskelmämusiikki on lähellä ministerin sydäntä. Nuoremmista artisteista hän mainitse suosikikseen etenkin Yonan.

- Tykkään kuunnella musiikkia, mutta en osaa tanssia. Pysyn visusti sivummalla ja nautin tunnelmasta. Jää nähtäväksi, päädynkö illan aikana tanssiparketille. Jätän oven auki eri mahdollisuuksille, Li kertoi.

Tanssimisen sijaan Li on ollut kiinnostunut näyttelemisestä. Hän näytteli ennen politiikkaan lähtemistä harrastajateatterissa.

- Olin mukana useissa esityksissä, mutta lopulta politiikka vei mennessään. Ehkä palaan vielä jonain päivänä takaisin teatterin lavalle. Nautin edelleen teatterissa käymisestä.

Lue myös: Kansanedustaja Li Anderssonin ja uuden ex-kiekkoilijarakkaan lempi leiskui junassa – kuhertelivat väärillä paikoilla!

Ministerin on tarkoitus nauttia Tangomarkkinoiden tunnelmasta torstain ajan ja vierailla perjantaina ennen kotikaupunkiinsa Turkuun palaamista paikallisessa päiväkodissa. Hän kertoi odottavansa jo muutaman viikon pituisen kesäloman alkamista.

- Minun on tarkoitus suunnata lomalla mökille. Minusta on kiva käydä työn puitteissa tapaamassa ihmisiä tapahtumissa, mutta huomaan, että saan parhaiten ladattua akkuni mökillä. Huomasin yhtenä päivänä jutellessani erään kansalaisen kanssa, että olen pienen loman tarpeessa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!