Milana Misic on kahden aikuisen liitossa.

Milana Misic, 47, onnellisena uudesta parisuhteestaan: ”Tämä on kahden aikuisen liitto”

14.05.2018 15:03

Laulaja Milana Misic, 47, julkaisi huhtikuussa kirjan Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä, jossa hän kertoo rankasta lapsuudestaan.

Nyt Milana elää onnellista ja rakkaudentäyteistä aikaa. Hän vietti muutaman vuoden sinkkuna sen jälkeen, kun hänen 23 vuotta kestänyt avioliittonsa konserttituottaja Vesa Puukarin kanssa päättyi eroon. Viime kesänä hän uskaltautui treffeille samanikäisen, markkinointialalla työskentelevän miehen kanssa, joka bongasi Milanan kesäteatterin lavalta.

– Ensin ajattelin, etten voi deittailla ketään yleisöstä, mutta onneksi uskaltauduin näille treffeille. Juhan kanssa tuntui heti hyvältä ja oikealta, Milana virnistää.

Lue myös: Sinkkuaika ohi - Milana Misic, 47, rakastui yleisössä seisoneeseen mieheen: ”Juhan kanssa tuntui heti hyvältä ja oikealta!”

Nyt yhteistä taivalta on takana yhdeksän kuukauden verran. Milana ja Juha ovat solahtaneet vaivattomasti toistensa elämiin. Yhteisiin harrastuksiin kuuluvat lenkit koiran kanssa, kokkailu ja sulkapallo. Myös Juhan kaksi teini-ikäistä poikaa ovat antaneet isän uudelle tyttöystävälle siunauksensa.

– Juhassa parasta ovat hänen rauhallisuutensa ja huumorintajunsa. Elämme toistaiseksi eri osoitteissa. Tämä on kahden aikuisen ihmisen liitto.

Lue myös: Milana Misicin, 47, äitienpäivä on aina haikea: ”Minulla ei ole ketään, ketä juhlia, eikä kukaan juhlia minua!”

Pääsin yli lapsettomuudesta

Milana on puhunut avoimesti lapsettomuudestaan ja on nykyään sinut vaikean asian kanssa. Oman äitisuhteen ja yli kymmenen vuotta sitten koetun kipeän keskenmenon vuoksi hän uskalsi yrittää lasta ikänsä puolesta liian myöhään. Milanan avioliittokaan ei kestänyt jatkuvia epäonnistumisia.

– En voi jäädä siihen tunnetilaan vellomaan. Kai kaikella on joku tarkoitus, silläkin, ettei minulle omia lapsia ole suotu.

Milana kiittelee, että onneksi hänellä on isän puolen siskontytöt, jotka ovat hänelle rakkaita.

– Kaiken kaikkiaan olen onnellinen, että uskallan taas luottaa ja rakastaa, hän huokaa.

 

Teksti: Mia Malmi
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!