Hyppää pääsisältöön
Mikko Parikan urheilu-ura päättyi loukkaantumiseen.

Mikko Parikan niska murtui ja sormet menivät sijoiltaan – jalkapallosukuun kuuluvan Salkkarit-tähden urheilu-ura katkesi loukkaantumisiin!

Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Mikko Parikka, 30, on aina ollut kiinnostunut jalkapallosta lajia ammatikseen pelanneiden Jari-isänsä ja Jarno-veljensä tavoin. Hän ei kuitenkaan lähtenyt tavoittelemaan urheilu-uraa, koska tajusi varhain, ettei olisi valmis panostamaan ammattimaiseen harjoitteluun.

– Musiikki ja muut innostuksen kohteet veivät mukanaan nuorempana. Olen kaikessa ok, mutta en missään täydellinen, Mikko pohtii.

Lue myös: Näin erikoisella tavalla Mikko Parikan Salkkarit-ura alkoi: Jarno-veljeni ei jaksanut katsoa, että makaan kotona työttömänä!

Isyys päätti urheilu-uran

Mikko pelasi vuosia amerikkalaista jalkapalloa. Hän joutui lopettamaan harrastuksen vakavien loukkaantumisten saattelemana.

– Minulta on leikattu polvi, niskani on murtunut sekä sormeni ja olkapääni ovat menneet sijoiltaan. Pelasin vielä, kun kuvasimme Salatut elämät -elokuvaa. Tuolloin minulta kiellettiin matseihin osallistuminen, etten vain loukkaannu.

Lue myös: Salkkarit-komistus Mikko Parikka palasi koulun penkille – ”Kari Peitsamo vei opiskelukavereiden julkkishuomion!”

– Lopettamispäätös syntyi, kun minusta tuli isä, sillä olen halunnut viettää perheeni kanssa enemmän aikaa kotona.  Halusin myös lopettaa vielä, kun olen terve.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!