fbq
Uutiset
26.08.2020 09:11
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Mikko ja Helena Koivu
Mikko Koivun pettämisestä ja avioerosta järkyttynyt Helena Koivu avautuu Me Naisissa - paukautti yllättävän parisuhdeilmoituksen: "Yksin ei voi taistella"
Uutiset
26.08.2020 09:11
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Minnesota Wildin suomalainen NHL-tähti Mikko Koivu, 37, erosi vaimostaan Helenasta, 34, helmikuussa, kun hän haki yksin avioeroa Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta.

Seiska paljasti helmikuussa, että avioeron taustalla oli uskottomuudesta johtunut kriisi, sillä Mikko Koivu oli pettänyt Helenaa. Helena sai kuulla Mikon uskottomuudesta odottaessaan parin kolmatta lasta.

– Kaksi vuotta sitten sain tiedon, että tällaista (pettämistä) on, eli on sitä jo pidempään jatkunut, Helena kertoi Seiskalle kevättalvella.

Lue myös: Mikko Koivun Helena-vaimo avautuu eron syistä: Pettäminen jatkunut pitkään!

"Yhteinen tulevaisuus voisi olla mahdollinen"

Nyt Helena avautuu kipeästä avioerosta tuoreessa Me Naiset -lehdessä. Hän ei lehden haastattelussa halua palata pettämisasioihin sen tarkemmin, mutta sanoo lyhyesti:

– Sydämeni meni palasiksi.

Lue lisää: Villit seksijatkot! Mikko Koivu petti Helena-rakastaan suomalaisen aikuisviihdetähden kanssa!

Avioeroprosessi on yhä kesken, sillä ex-pariskunnan asianajajat hoitavat eron yksityiskohtia. Siitä huolimatta Helena vielä hieman jopa toivoo, että perhe voisi pysyä yhdessä.

– En halua alkaa kylvää vihaa ja riitelemään. Jos molemmat ovat valmiita tekemään parisuhteen eteen töitä ja keskustelemaan myös niistä ei niin kivoista asioista, uskon, että yhteinen tulevaisuus voisi olla mahdollinen. Yksin ei kukaan voi parisuhteensa eteen taistella, Helena sanoo.

Lue lisää: Aikuisviihdetähti Cindy Sun paljastaa seksiseikkailunsa kiekkotähden kanssa: Mikko Koivu vei itkevän Helena-rakkaansa ulos ja minut makuuhuoneeseen!

Yhdysvalloissa kesän viettänyt Helena hoitaa kotona kolmea lasta ja samalla hän valmistelee omaa reseptikirjaansa sekä hoitaa omaa nimeään kantavaa ihonhoitosarjaa koskeviin asioihin. Mikko on viettänyt kesän puolestaan Suomessa.

– Vastoinkäymisestä on seurannut myös paljon hyvää. Aviokriisi sai minut tavoittelemaan taas omia unelmiani. Olen löytänyt uudelleen itseni, Helena sanoo.

Mikko ja Helena menivät naimisiin kesällä 2014. Avioituessaan Mikko ja Helena tekivät avioehdon eli he sopivat, että liiton päättyessä omaisuutta ei jaeta avioliittolain mukaisesti tasan.

Lue myös: Asumusero! Mikko Koivun lapset asuvat Helena-vaimon luona – avioehto suojaa NHL-tähden miljoonaomaisuutta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »