Katso kuva!
Mikael Jungner

Mikael Jungner tuskailee murtuneen jalkansa kanssa: Vessassa käyminen vaikeaa!

07.10.2019 15:31

Ex-kansanedustaja Mikael Jungner joutui jättämään Tanssii tähtien kanssa -taipaleensa kesken heti ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeen, sillä hän mursi jalkansa. Hän kuitenkin saapui seuraamaan toista lähetystä paikan päälle.

- Harmittaa todella paljon! Näin elämä heittelee. Ottaa päähän kuin pientä oravaa, Mikael kertoi ennen Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen alkua.

Mikael Jungner

Mikael ja tuotantotiimi yrittivät löytää eri keinoja, joiden avulla Mikael olisi saatu pidettyä mukana ohjelmassa.

- Valitettavasti muita vaihtoehtoja ei kuitenkaan ollut. Jalkani ulkosyrjä on murtunut, joten en pysty tekemään mitään. Jalkani on paketissa nyt vähintään kuukauden. Olen lukenut, että joillain toipumiseen on mennyt jopa vuosi. Toivottavasti omalla kohdallani ei kestä niin kauan.

Jalan murtuminen vaikutti Mikaelin elämään välittömästi. Hän harmitteli, että yksinkertaisetkin asiat vaativat paljon ylimääräistä työtä.

- Pelkästään vessassa käyminen vaatii jonkin verran suunnittelua. Pystyn tekemään työjuttujani normaalisti, mutta liikkuminen on vaikeaa. Välillä jalka on myös todella kipeä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!