Katso kuvat!
Mimosa Willamo

Mikä vaalea kaunotar! Mimosa Willamon ulkonäköä muokattiin rankalla kädellä roolia varten: "Hiustenpidennyksiä en laita enää ikinä" - katso kuvat!

Uutiset | 11.01.2019 20:15

Jussi-palkittu näyttelijä Mimosa Willamo, 25, tähdittää 25. tammikuuta ensi-iltansa saavan Aurora-elokuvan pääosaa. 

Lue myös: MIMOSA WILLAMO TÄHDITTÄÄ UUTTA ROBA-KAUTTA: ”YSTÄVÄNI OPETTI MINUSTA POLIISIN!”

Mimosa sai kokea häkellyttävän muodonmuutoksen rooliaan varten. Hänen roolihahmonsa on rovaniemeläinen kynsiteknikko, joka viettää vapaa-aikansa juhlien railakkaasti. Elokuvassa nähdään voimakkaasti meikattu vaalea kaunotar, jonka kynnet ovat ammattinsa mukaisesti huollitellut. 

Häkellyttävä muodonmuutos

Elokuvan pressitilaisuudessa Seiskan reportteria on vastassa tummahiuksinen, luonnollisella ehostuksella huoliteltu luonnokaunis näyttelijä. Elokuvan roolihahmoon verratessa muutos on häkellyttävä.

Roolia varten Mimosalle laitettiin rakennekynnet, ripsienpidennykset, sekä hiustenpidennykset, unohtamatta hiusten vaalentamisprosessia. 

- Ensin hiukseni värjättiin, jonka jälkeen päähäni laitettiin viisi paketillista hiustenpidennyksiä. Kynsiä, sekä ripsiä käytiin huoltamassa kuvausten aikana säännöllisin väliajoin. Vaikka kuvauksissa oli ihanaa, niin elämän pienet askareet tuottivat haasteita niillä kynsillä, Mimosa kertoi elokuvan pressitilaisuudessa. 

Mimosa ei ollut ennen prosessia värjännyt koskaan hiuksiaan, joten kokemus oli kaikkinensa ainutlaatuinen.

- Voisin laittaa ripsienpidennykset uudestaan, sillä silloin ei tarvitsisi meikata. Voisin kuvitella laittavani joskus myös rakennekynnet, tosin hieman klassisemmat kuin mitä roolihahmollani oli. 

- Hiustenpidennyksiä en laita enää ikinä! Niiden kanssa oli niin vaikea olla. Niiden pois ottamiseen meni liki seitsemän tuntia, sillä omat hiukseni olivat ehtineet rastoittumaan, Mimosa jatkaa. 

Mimosa Willamo
Mimosa opetteli Rovaniemen murretta kielikouluttajan sekä elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Miia Tervon avulla, jonka juuret ovat pohjoisessa. Näyttelijä kävi myös tutkimusmatkalla kaupungissa, niin uimahalleissa kuin kahviloissa, omaksuakseen roolihahmonsa paremmin. 
Aurora
Elokuvassa päähahmo Mimosa tapaa nakkikioskilla Darianin (Amir Escandari), joka pyytää  pelastamaan hänen henkensä. Darian on löydettävä suomalainen vaimo, jotta hän saa turvapaikan itselleen ja hänen 2-vuotiaalle tyttärelleen. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Matti Matikainen, Filmikamari
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!