fbq
Uutiset
10.04.2017 17:32
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus
aku hirviniemi
Mikä muutos! Hoikistunut Aku Hirviniemi palasi sairauslomalta salamavaloihin - kuvat!
Uutiset
10.04.2017 17:32
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Aku Hirviniemi ja hänen puolisonsa Niina Lahtinen on palkittu Vuoden 2017 mökkiläisiksi. Kunniamaininta luovutettiin Akulle viime viikonloppuna Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa.

aku hirviniemi kevätmessuilla

- Mökki on meille todella tärkeä paikka. Siellä keskitymme lomailuun ja yhdessäoloon koko perheen kanssa. Veneilemme, saunomme, istumme paljussa ja vietämme aikaa lähellä mökkeilevien tuttavaperheiden kanssa. Tänä vuonna keskitymme loppukesästä kanttarellien metsästämiseen. Kesän mökkioleilua keskeyttävät tosin muun muassa elokuvaprojektit, jolloin mökkeilyyn tulee tauko, Aku kertoo tiedotteessa.

Siitä on jo aikaa, kun Aku on edellisen kerran nähty parrasvaloissa. Hän jäi sairaslomalle työuupumuksen vuoksi viime vuoden lopulla. Kevätmessuilla kuitenkin poseerasi iloinen ja palkinnosta otettu Aku. Hymyilevästi miehestä kuitenkin huomaa, että julkisuuteen on palannut astetta hoikempi näyttelijälahjakkuus.

Viime viikolla ilmoitettiin, että Aku nähdään myös ensi kesänä kuvattavassa Heinähattu ja vilttitossu -elokuvassa. Akun lisäksi elokuvassa näyttelevät Pirjo HeikkiläJanne Kataja, Krisse Salminen ja Niina Lahtinen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »