fbq
Uutiset
01.08.2017 11:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS
Anette Olzon keikkalavalla
Mikä muodonmuutos! Entinen Nightwish-laulaja Anette Olzon opiskelee uutta ammattia – tunnistaisitko?
Uutiset
01.08.2017 11:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS

Nightwish-yhtyeen entisenä laulajana tunnettu ruotsalaislaulaja Anette Olzon opiskelee parhaillaan uutta ammattia. Tummahiuksista rockmimmiä on jopa vaikea tunnistaa uudessa univormussaan.

- Mihin ihmeeseen kahden viikon kesäloma oikein meni? Hei yövuoro, olen tullut takaisin! Anette kirjoittaa kuvatekstiin.

Yhtenä hashtaginä Anette käyttää sanaa sairaanhoitaja-opiskelija, josta muusikon voisi päätellä hankkivan itselleen uutta ammattia plakkariin.

Anette on julkaissut Instagram-tilillään myös kuvasarjan muodonmuutoksestaan sen jälkeen, kun hän aloitti ankaran treenaamisen. Nykypäivänä Anette on erittäin timmissä kunnossa.

Anette ei suinkaan ole lopettanut musiikkiuraansa sen jälkeen, kun hänen ja Nightwishin yhteinen tie katkesi yllättäen. Anette oli bändin solisti vuodesta 2007 aina vuoteen 2012 asti. Tuolloin eron kerrottiin syntyneen yhteisymmärryksessä ja syyksi ristiriidat.

Kuitenkin reilu vuosi mylhemmin, joulukuussa 2013 Anette syytti suomalaisbändin käytännössä erottaneen hänet. Nightwish ei kuitenkaan myöntänyt tapahtunutta vaan kumosi väitteet. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »