”Mikä koronakaranteeni?” Povipommi Isabel Ljungdellin kiivas matkustelu puhuttaa: palasi Suomeen Afrikan-lomalta – matkusti heti Lapin turistimaisemiin!

Uutiset | 23.12.2020 19:02

Entinen Miss Helsinki Isabel Ljungdell hämmensi sosiaalisen median seuraajiaan, kun paljasti viettävänsä joulua Suomen Lapissa. Povipommi on julkaissut kauniin talvisesta pohjoisesta useita kuvia, joissa hän on nauttimassa lumisista maisemista.

Lapin-reissu hämmentää kaunottaren seuraajia, koska ennen lähtöään pohjoiseen hän oli täysin toisella mantereella Afrikassa.

Isabel oli poikaystävänsä Garekin kanssa kolmisen viikkoa Tansaniassa ja Sansibarin lomasaarella, ja pariskunta palasi sosiaalisen median perusteella Afrikasta viikonloppuna. He matkustivat yhdessä heti Lappiin, Iso-Syötteen maisemiin.

Isabelin someseuraajien huolenaiheet johtuvat suuressa määrin koko maailmaa koskevasta koronapandemiasta, minkä takia ulkomaanmatkoilta palatessa matkustajien pitäisi mennä karanteeniin. 

Valtioneuvosto suosittelee jokaisen Suomeen saapuvan matkustajan olevan 10 päivää omaehtoisessa karanteenissa oman kodin suojissa. Isabelin Instagramista tulee vahvasti sellainen käsitys, ettei karanteenisääntöä ole noudatettu. 

Lue myös: Sinkkumarkkinoilta poistunut missikaunotar Isabell Ljungdell "aivan merenneitona" pikkubikineissään: "Mikä herkkupeppu" - Katso!

Kaunottaren seuraajat ovat ihmetelleet Isabelin päivityksissä, miten hän matkusti Lappiin niin nopeasti Tansaniasta palattuaan. 

- Pari päivää sitten tulit ulkomailta, ja nyt jo Lapissa? Mikä koronakaranteeni?

Afrikasta Lappiin

Kaunotar ilmoitti sovelluksessa 3. joulukuuta, että hän matkusti rakkaansa kanssa lämpöiseen Tansaniaan muutamaksi viikoksi. Tuolloin Isabel kertoi noudattavansa koronarajoituksia. 

Lue myös: Isabel Ljungdell paljastaa - Amerikkalainen poikaystävä löytyi Tinderistä: "Olin aluksi skeptinen"

- Ollaan ottamassa korona testit heti Suomeen palattaessa jo lentokentällä. Sekä vältetään myös julkisia paikkoja tämän jälkeen, Isabel kirjoitti.

Pariskunta matkasi kuitenkin suosittuun lomakohteeseen heti Afrikasta palattuaan. Seiska ei tavoittanut Isabelia kommentoimaan ahkeraa lomailuaan ja koronakäyttäytymistään.

Rajoitukset

Valtioneuvoston asettamat koronaviruksen aiheuttamat matkustusrajoitukset koskevat kaikkia maahaan tulevia. Suositusten mukaista 10 päivän karanteenia voi halutessaan lyhentää kahdella negatiivisella koronavirustestillä. 

Lue myös: Povipommi Isabel Ljungdell yllätti ihailijansa: poseeraa sensuellisti yläosattomissa - katso kuva! 

Karanteeniajan lyhentämisen ensimmäinen askel on mennä koronavirustestiin heti Suomeen saavuttuaan lentokentällä tai satamassa. Uuteen testiin on mentävä uudestaan kotipaikkakunnalla aikaisintaan 72 tuntia ensimmäisen testin jälkeen. Testien välillä suositellaan omaehtoista karanteenia kotona. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!