Mikä kesäneito! Tyrmäävä Salkkarit-kaunotar käsikynkässä tutun komistuksen kanssa – vakuuttavat puhdasta ystävyyttään: ”Olemme kuin paita ja peppu”

Uutiset | 24.05.2018 21:47

Helsingin Pohjois-Esplanadin täyttää parhaillaan iloinen puheensorina ja lasien kilistelyt. Suositussa anniskeluravintola Mummotunnelissa on käynnissä kesän avajaiset, ja meno on sen mukainen.

Tunneliin on pakkautunut reippaasti paitsi tavallisia kuolevaisia, myös julkisuudesta tuttuja kasvoja. Yksi heistä on Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Kerttu Rissanen, jonka kaunis kesämekko ja upeasti ruskettuneet sääret saivat monet hieraisemaan silmiään.

– Täytyy tunnustaa, että olen ollut täällä monta vuotta putkeen! Tämä on aina sellainen varma kevään ja kesän merkki, harvinaisesta vapaaillastaan ja avajaistunnelmasta nauttinut Kerttu tunnusti Seiskalle.

Salkkarit-työkaverit Tommi ja Kerttu ovat hyvät ystävykset.
Salkkarit-työkaverit Tommi ja Kerttu ovat hyvät ystävykset.

 

Hän ei kuitenkaan ollut yksin, vaan komeassa miesseurassa. Somessa aktiivisen Kertun Instagram-seuraajat tunnistivat miehen oitis Tommiksi, Kertun Salkkarit-työryhmästä tutuksi työkaveriksi.

– Olemme olleet parhaita kavereita jo useita vuosia. Menemme oikeastaan kaikkialle yhdessä ja teemme käytännössä kaiken yhdessä, Tommi sanoi.

– Olemme ihan best friends! Meistä luonnehditaankin, että olemme ihan paita ja peppu, Kerttu komppasi.

Kyse on siis ennen kaikkea ystävyksistä, vaikka toisenlaistakin huhua on ollut liikenteessä. Ajoittaiset romanssihuhut ovat lähteneet liikkeelle juurikin siitä, että Kerttu ja Tommi seikkailevat somessakin monessa julkaisussa yhdessä.

 

Onhan tää Helsinki ihan kiva💗

Käyttäjän @ kerttumatilda jakama julkaisu

– Olen itsekin saanut kyselyitä asiasta. Mutta olemme ihan vain kavereita, Tommi alleviivasi.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen tyrmää parisuhdehuhut työkaveriinsa: Olemme pelkkiä ystäviä!

Kerttu kertoi kesäsuunnitelmakseen rusketuksen metsästyksen ja musafestarit Turussa.

– Olisi kiva mennä ulkomaille, koska täytyyhän sitä aurinkoa saada. Ja liput Ruisrockiin on jo hommattu! Se on ihan must.

– Lisäksi aloitan ryhmäliikuntaohjaajana Elixialla. Pääsen sinne kesällä tuurailemaan ja odotan jo sitä innolla, Kerttu myhäili.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!