Hyppää pääsisältöön
Jenna

Mikä kaunotar! 30 vuotta täyttänyt tangokuningatar Jenna Bågeberg juhli synttäreitään salsan merkeissä!

Laulaja Jenna Bågeberg oli vasta 18-vuotias, kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2007. Viime elokuussa upeaääninen kaunotar juhlisti 30-vuotissynttäreitään salsasynttäreiden merkeissä.

- Hurahdin kaksi vuotta sitten täysin salsaan! Olen käynyt tanssitunneilla ja toivottavasti pääsisin jossain vaiheessa käymään Kuubaan tanssi- ja musiikkimatkalla, Jenna kertoi Seiskalle.

Pyöreitä vuosia täyttänyt kaunotar ei kärsi ikäkriisistä.

- Tuntuu, että vuodet menevät yhdessä hujauksessa. En kuitenkaan murehdi menneistä tai tulevasta, Jenna kertoi Seiskalle tangokadulla.

Häät unelmissa

Jenna vaikenee suhde-elämästä, mutta kertoo haaveilevansa lapsista ja häistä.

- Olen aina tiennyt, että haluan äidiksi! Toivon, että saisin enemmän kuin yhden lapsen. 

Keikkailua Jenna ei ole missään vaiheessa hylännyt, vaikka hän valmistui vuonna 2015 laulunopettajaksi. Hän työskentelee opettajana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. 

- Minulla on päiväduuni. Keikkailen pitkälti viikonloppuisin, mutta nyt kesällä olen voinut tehdä keikkaa myös arkisin. Heinäkuussa minulla on kymmenisen keikkaa. Minulla on kova hinku lavoille!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!