Mika ”Immu” Ilmen biletti 80-luvulla al-Holin leirillä viruvan ISIS-äidin kanssa: Bandiitti hakkasi Fatiman ostarilla!

Uutiset | 23.02.2020 22:02

Syyrian al-Holin vankileirillä viruvat suomalaiset ISIS-äidit lapsineen ovat olleet jo kuukausia päivänpolttava puheenaihe.

Äitien taustoista ei ole julkisuuteen juurikaan tihkunut tietoa. Seiska sai lisätietoa Fatima-nimellä julkisuudessa kutsutun ISIS-äidin taustoista. Seiska tapasi ex-vapaaottelija-liivimies Mika ”Immu” Ilmenin, joka kertoo viettäneensä nuoruutensa samoissa piireissä Fatiman kanssa Vantaalla.

Lue lisää: Ex-vapaaottelija-liivimies Mika ”Immu” Ilmen tuntee leirillä viruvan ISIS-äidin: ”Kaikki kundit kuolasivat Fatiman perään!”

”Bandiitti löi Fatimaa”

Tummaa ja kurvikasta Fatimaa viehättivät rosoisimmat nuorukaiset.

– Hän tykkäsi jo nuorena pahoista pojista. Hän styylailikin erään alkuaikojen tunnetuimman bandiitin kanssa, joka veteli kerran Fatimaa turpaan yhden ostarin pihalla.

Entinen Cannonball-liivimies ja vapaaottelija muistelee Fatimaa.  – Hän oli perso miehille. Syyriassa niitä on varmaan nyt ollut riittämiin, Immu virnistää.
Entinen Cannonball-liivimies ja vapaaottelija muistelee Fatimaa.  – Hän oli perso miehille. Syyriassa niitä on varmaan nyt ollut riittämiin, Immu virnistää.

 

Lue myös: Vapaaottelulegenda, ex-gangsteri Mika ”Immu” Ilmén ja Johanna-vaimo hakeavat avioeroa yhdessä

Fatima oli Immun mukaan ”armoton miestennielijä.”

– Hän oli nätti, mutta kauhea diiva. Sen vuoksi en lämmennyt häneen koskaan.

Immu biletti vuosikausia 80-luvulla Fatiman kanssa samoissa porukoissa.

– Fatima tuli aina jatkoille vaikka keskellä yötä. Drinksut maistuivat hänelle hyvin.

Immu on entinen vapaaottelija ja Cannonball-jengin jäsen. Immun nimeä kantava elämäkertateos nousi yhdeksi luetuimmista kirjoista viime vuonna.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!