Hyppää pääsisältöön
Isabel on joutunut turistien ahdistelemaksi.

Miesturistit ahdistelevat missi Isabel Ljungdelliä Thaimaassa seksuaalisesti – hankki turvakseen sumuttimen: Tunnen suoranaista miesvihaa!

Miss Helsinki 2014 Isabel Ljungdell, 27, asuu ja työskentelee Thaimaassa erittäin vilkkaalla turistialueella Patong Beachilla. Torstaina ilmestyneessä Seiskassa Isabel kertoi kokeneensa seksuaalista häirintää.

Lue lisää: Miss Helsinki Isabel Ljungdelliä on kysytty Thaimaassa maksulliseksi seuralaiseksi – hävyttömiä ehdotuksia päivittäin: Miehet saattavat jäädä jankkaamaan!

Isabel palasi Thaimaahan vietettyään kesäloman Suomessa. Töihin palatessa ahdistelu tuntui erityisen aggressiiviselta.

– En edes muistanut, kuinka järkyttävää ahdistelu täällä Patongilla voi olla. Se on ainoa asia, jonka vuoksi olen välillä miettinyt muuttoa takaisin Suomeen.

Lue myös: Rusketusrajat kuntoon: Isabel Ljungdell vaihtoi pienempiin stringeihin – täydellinen bikinipeppu!

– En halua yleistää, sillä ihania miehiäkin on olemassa, mutta joskus tunnen suoranaista miesvihaa. Kohtaan ahdistavia tilanteita töissä, kotimatkalla ja vapaa-ajallani.

Välillä Isabel saattaa ärsyyntyä jo ennen kuin häntä lähestyvä mies on edes avannut suutaan.

– Täällä oppii lukemaan miehiä aika hyvin. Sen kyllä tunnistaa, kun joku aikoo lähestyä epämukavalla tavalla.

Inhottava fiilis öisin

Päivät Isabelin työpaikalla Surf House Phuketissa voivat joskus päättyä vasta puolen yön aikaan, minkä jälkeen Isabel taittaa kotimatkansa useimmiten kävellen. Turvallisuuden tunne on karissut, ja hän pitääkin mukanaan turvasumutinta.

Lue myös: Isabel Ljungdell herutti kuvauksissa: hiekan peittämä bikinipeppu hipoo täydellisyyttä – kuva!

–  Autot ja mopot saattavat pysähtyä, ja miehet huutelevat milloin mitäkin. Onneksi tilanteet eivät ole koskaan äityneet niin pahaksi, että olisin joutunut pyytämään apua. Joskus olen kaivanut sumuttimen esille, kun on tuntunut, että joku on lähtenyt seuraamaan. Välillä on inhottava ja pelottava fiilis kävellä öisin kotiin.

Lue myös: Isabel Ljungdellin stringibikinit paljastavat pakaroilla helmeilevät pisarat - jösses, mikä maisema!

– Minulla ei ole ajokorttia, ja pelkään, että vaikka hankkisin sen, en silti uskaltaisi ajaa esimerkiksi skootterilla. Otan välillä mopotaksin kotiin, mutta on sekin vaarallista. Täällä tapahtuu liikenneonnettomuuksia todella paljon.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Jari Leinonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!