fbq
Uutiset
30.04.2018 17:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Arthur Borges & Kiira Korpi.
Mieletöntä luksusta! Kiira Korvella ja Arthur Borgesilla todelliset ökyhäät: juhlavieraat nautiskelevat Como-järvellä, hääpaikkana maailmankuulu James Bond -lukaali?
Uutiset
30.04.2018 17:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Siinä missä suurin osa suomalaisista viettää vappua kotimaan kamaralla, samaan aikaan Pohjois-Italiassa valmistaudutaan härmäläishäiden viettoon. Vuonna 2015 ammattilaisuransa paketoinut taitoluistelija Kiira Korpi, 29, ja muotibisneksessä marinoitunut ex-malli Arthur Borges, 33, saavat tänään toisensa poikkeuksellisen romanttisissa maisemissa.

Sosiaalisen median perusteella häitä vietetään Comon kaupungissa, Lombardiassa. Se sijaitsee suositun Como-järven rannalla ja noin 45 kilometriä pohjoiseen Milanosta, jossa pariskunta asui ennen muuttoaan New Yorkiin.

Kuvakaunis Kiira on julkaissut jonkin verran häätunnelmia julkisella Instagram-tilillään. Kiiran seuraajat ovat saaneet nähdäkseen muuan muassa upean morsiuskimpun.
Insta-storiesissa vilahtaa myös Kiiran Petra-sisko, joka on Kiiran kuvaamalla videolla parhaillaan ehostettavana suurta juhlaa varten. Samaisella videoklipillä selviää Petran olevan siskonsa kaaso.

Kiira Korven morsiuskimppu.

Täten osat ovat vaihtuneet, sillä kun Petrasta tuli vuodenvaihteessa Wettenranta avioiduttuaan räppäri Tasiksen eli Markku Wettenrannan kanssa, Kiira toimi tuolloin siskonsa kaasona.

– Jännittääkö kaasoa? Kiira kysyy siskoltaan Insta-videolla.

– Sopivalla tavalla! Petra vastaa hymyillen.

Petra Korpi.

Häävieraiden joukossa on lukuisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Olettaa sopii, että hääkutsun on saanut moni pariskunnan polttareille osallistunut. Heidän joukossaan on muun muassa sellaisia nimiä kuin ex-taitoluistelija Laura Lepistö, räppärit Cheek, Elastinen ja Uniikki, tuottaja Antti Riihimäki, pokeritähti Jens Kyllönen, kansanedustaja Tiina Elovaara ja Miss Suomi -finaalissa nähty Beata Papp.

Edellä mainituista ainakin Uniikki on postaillut videomaistiaisia paikan päältä. Hän julkaisi julkisella Instagram-tilillään videokuvaa hääseurueesta, joka taittoi matkaa Como-järvellä massiivisella perämoottorilla varustetulla paatilla.

Uniikki Como-järvellä.
Uniikki Como-järvellä.

Myös entisen kilpakumppaninsa häitä juhlimaan lähtenyt Laura Lepistö on paljastanut sosiaalisessa mediassa kiintoisaa häämateriaalia. Lauran niin ikään Instagramissaan julkaiseman kuvan yhteyteen on kirjoitettu englanniksi "All of a sudden we're in the middle of James Bond -movie", eli "Yhtäkkiä olemmekin keskellä James Bond -elokuvaa."

Lause saattaa viitata kuvassa näkyvien tummanpuhuvien pukumisten tyylikkääseen lookiin, tai sitten se sisältää vihjeen juhlapaikasta.


Laura Lepistö

Samaisella alueella sijaitsee nimittäin maailmankuulu Villa del Balbianello. Kyseinen ökyluksushuvila on tuttu monista elokuvista, muun muassa vuonna 2006 ilmestyneestä Casino Royale James Bond -seikkailusta.

Seiskan tietojen mukaan juuri kyseinen kohde on Kiiran ja Arthurin häiden juhlapaikka.

Maailmankuulu, elokuvistakin tuttu Villa del Balbianello sijaitsee Como-järven rannalla.
Maailmankuulu, elokuvistakin tuttu Villa del Balbianello sijaitsee Como-järven rannalla.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »