Mia Ehrnrooth kommentoi kohuttujen alastonkuvaajien tuomiota: ”Todistaa, että ovat toimineet väärin!”

Uutiset | 05.05.2020 07:14

Entinen Salatut elämät -tähti, yrittäjä Mia Ehrnrooth, 33, on yksi niistä suomalaisista julkkisnaisista, joiden alastonkuvia vuodettiin nettiin vuonna 2014. Tunnettu valokuvaaja käytti törkeällä tavalla hyväkseen tuolloin mallina työskennellyttä 18-vuotiasta Miaa.

Lue lisää: Näin näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth päätyi kohuttuihin alastonkuviin: ”Hän käytti meitä systemaattisesti hyväkseen!”

Mia ja kuusi muuta naista tekivät valokuvaaja Henrik Karlbergin, 45, toimista rikosilmoituksen vuonna 2014. Myös Karlbergin vaimo, Kia Karlberg, oli epäiltynä samassa rikoskokonaisuudessa. Oikeudenkäynti pitkittyi, sillä aviopari katosi pian ilmoituksen jälkeen, eikä heihin saatu yhteyttä pitkiin aikoihin.

Lue myös: Mia Ehrnrooth kärsi pitkään kohutuista alastonkuvista: Härskejä viestejä ja ehdotuksia!

Mia oli vain 18-vuotias joutuessaan alastonkuvakohun keskelle.
Mia oli vain 18-vuotias joutuessaan alastonkuvakohun keskelle.

 

Tämän vuoden maaliskuussa pariskunta sai tuomion törkeästä kunnianloukkauksesta sekä yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Varsinais-Suomen käräjäoikeus nuiji molemmille vuoden ja kahden kuukauden ehdolliset vankeusrangaistukset sekä 60 tunnin yhdyskuntapalvelun. Lisäksi heidät tuomittiin korvaamaan seitsemälle asianomistajalle kärsimyksestä yhteensä 105 000 euroa, sekä muita oikeudenkäyntiin liittyviä kuluja yhteensä lähes 60 000 euroa.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth: Työt vähenivät alastonkuvien takia!

– Itselleni tärkeintä on, että tuomio on nyt konkreettinen, ja se todistaa, että he ovat toimineet väärin. Vaikka tämä yksittäinen ihminen ei olekaan luottamukseni arvoinen, niin tämä tapaus ei luottamustani kaikkiin ihmisiin vienyt, Mia sanoo.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!