Metti Forssell paljastaa: Blondin kanssa hempeillyt Mikael Forssell varoitti puhelimessa villin bileillan tapahtumista - "Saattaa näyttää pahalta!"

Uutiset | 02.07.2020 11:50

Seiska paljasti tänään torstaina ilmestyneessä printtinumerossa ex-jalkapalloilija Mikael Forssellin, 39, viettäneen aikaa läheisissä tunnelmissa vieraan blondin kanssa Löyly-ravintolassa Helsingissä viime viikonloppuna. Samaan aikaan hänen vaimonsa Metti Forssell, 29, nautti aurinkoisesta viikonlopusta lastensa kanssa mökillä. 

 

Metti avautui keskustelupalstoilla liikkeelle lähteneistä ja myös Seiskan saamista ”pettämisväitteistä” jo alkuviikosta Instagram-tililleen lataamallaan videolla

- Olen saanut kahden päivän todella kummallisia viestejä, ja ihmiset ovat lähetelleet tsemppiviestejä ja suruvalitteluja. Mietin sunnuntai-iltana, että mitä ihmettä nyt on tapahtunut. Minulle selvisi, että ihmiset luulevat, että Miklulla on toinen suhde tai pettämisjuttu. Ajattelin, että mitä paskaa taas. Ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme tällaisessa tilanteessa. Ihmiset yrittävät väkisin vääntää jotain juttua ja meistä tehdään tuulesta temmattuja juttuja. Se on todella ikävää, Metti alustaa Instagram-videollaan. 

Lue lisää: Hempeili vieraan blondin kanssa! Mikael Forssellilla villi bileilta ilman Metti-vaimoa!

"Muistan, kun Miklu sanoi puhelimessa..."

Miehensä kanssa 5 miljoonan asunnon Helsingin keskustasta hiljattain hommannut Metti kertoo Mikaelin olleen häneen yhteydessä baari-illan jälkeen ja kertoneen, mitä illan aikana oli tapahtunut. 

- Muistan, kun Miklu sanoi mulle puhelimessa, että me istuttiin siinä portailla juttelemassa ja tuli hetkellisesti fiilis, että jos oikein paskasti käy, niin tää saattaa näyttää pahalta. Hän sanoi minulle näin.

Lue myös: Oma kylpylä! Jalkapallomiljonääri Mikael Forssell teki jättimäiset asuntokaupat – tähän ökytaloon Suomen Beckhamit muuttavat – kuva!

Keskustelupalstoillakin velloneista pettämisväitteistä huolimatta Metti luottaa Mikaeliin sataprosenttisesti.

- Minulla on vahva luottamus toiseen, joten minun ei tarvitse olla koko ajan kyselemässä tai että toinen ei saisi mennä ja tehdä asioita. Kun on julkisuudessa, pitää olla supervarovainen. Ihmiset tulevat juttelemaan, ei kukaan ole sellainen, että kääntää katseen, nyrpistäisi naamaa tai ei sanoisi mitään. Varsinkin, kun vastaan tulee tuttu, Metti sanoo. 

Lue myös: Kuva Helsingin yöstä! Hävyttömän komea Mikael Forssell, 38, vaihtoi vapaalle: jututti useita naisia - "Kovasti näytti menojalka vipattavan"

"Kannattaa olla varuillaan"

Metti kertoo Mikaelin neuvoneen häntä suhteen alussa julkisilla paikoilla käyttäytymisestä. 

- Mikael sanoi, että kannattaa olla varuillaan, kun menee ulos. Terasseilla on kova meteli, niin saattaa nojata toista päin ja sellaisesta saatetaan tehdä juttu, että oli läheisissä tunnelmissa. Mietin, ettei niin voi olla ja että hän ajattelee liian pitkälle.

Lue myös: Kohukuvat 11 vuoden takaa: Näin Mikael Forssellin ja Henna Kalinaisen salasuhde paljastui – kuuma suudelma tallentui paparazzin kameraan!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!