Mervi Tapolan Jarmo-veljeä huijattiin.

Mervin veljeä huijattiin – Jarmo Tapola joutui ennen kuolemaansa törkeän petoksen uhriksi!

27.02.2020 08:02

Kuolema on vieraillut makkaratehdassuku Tapolan perheessä lyhyen ajan sisällä kolmesti: syyskuussa 2018 kuoli suvun rautarouva Kyllikki Tapola, viime heinäkuussa yllättäen suvun päämies Jarmo Tapola ja lokakuussa syöpä vei Mervi Tapolan.

Lue myös: Mervi Tapolan perheessä uusi synkkä tragedia - TalSa: Jarmo-veli kuoli äkillisesti - äidin kuolemasta vain alle vuosi

Kaiken surun päälle on tulossa lisää draamaa. Seiskan tietojen mukaan Pirkanmaan käräjäoikeuteen on tulossa juttu, jossa erästä henkilöä syytetään törkeästä maksuvälinepetoksesta ja toista henkilöä maksuvälinepetoksesta. Epäillyn rikoksen uhrina oli heinäkuussa edesmennyt Jarmo Tapola.

Sisarukset Mervi ja Jarmo Tapola Kyllikki-äitinsä hautajaisissa syksyllä 2018.
Sisarukset Mervi ja Jarmo Tapola Kyllikki-äitinsä hautajaisissa syksyllä 2018.

 

Lue myös: Mervi Tapola viimeiseksi jääneessä haastattelussaan Seiskalle: "Nyt särkee koko kroppaa"

Jarmon luottokortilla epäillään vingutetun summia, jotka ylittävät törkeän maksuvälinepetoksen rajan. Asianomistajana on Jarmon kuolinpesä eli poika Kristian, Tapolan nykyinen toimitusjohtaja, ja tytär Christa, joka on hallituksen jäsen.

Oikeuden käsittelyyn juttu tulee 3. maaliskuuta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!