Matti ja Mervi

Mervi Tapola avioitui kahdesti Matti Nykäsen kanssa - kerran liitto siunattiin Intiassa! Kuvat!

Uutiset | 01.11.2019 16:32

Mervi Tapola menehtyi 65-vuotiaana pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana keskiviikkona.

1.11.2019: Mervi Tapola on kuollut

Mervin rakkauselämä oli lähes päivittäin otsikoissa 2000-luvun alussa, kun hän rakastui tulisesti mäkilegenda Matti Nykäseen.

Rakkaus Matin ja Tapolan makkarasukuun kuuluvan Mervin välillä alkoi 1990-luvun lopulla. Kaksikko tutustui toisiinsa Mervin veljen kautta elokuussa 1999.

Kihloihin pari meni jo saman vuoden syksynä.

– Se oli kertakaikkista salamaihastumista. Puolin ja toisin, Mervi on muistellut.

Suhteen alkuaikoina lehtien sivuilla hehkutettiin parin auvoista onnea ja pikaista kihlausta. Hieman myöhemmin alkoi taivaalle ilmestyä kuitenkin tummia ja jyriseviä ukkospilviä.

Häät

Matti ja Mervi menivät ensi kertaa naimisiin Ylöjärven kirkossa vuonna 2001. Häät eivät olleet mikään iso mediatapahtuma, sillä paikalla oli vain kourallinen ihmisiä todistamassa rakastavaisten onnellista päivää.

Häämatka

Pariskunta suuntasi häiden jälkeen välittömästi häämatkalle Balille.

Häät

He erosivat keväällä 2003, mutta kihlautuivat pian uudelleen ja astelivat alttarille heinäkuussa 2004. Vihkiminen tapahtui Jyväskylässä Laajavuoren hyppyritornissa.

häämatka

Toista kertaa avioituneet Matti ja Mervi suuntasivat häämatkalle Lappiin tapaamaan joulupukkia.

Goa

Matti ja Mervi erosivat ja palasivat lukuisia kertoja, mutta he päättivät siltikin siunata liittonsa Intiassa vuonna 2008.

- Me ollaan erottu ja menty yhteen Merkan kanssa niin monesti, että lopulta ei varmasti edes se piruerkkikään tiedä, ollaanko me virallisesti avioliitossa vai ei, Matti kertoili silmää iskien.

Yllätyksenä Merville tullut juhlatilaisuus kirvoitti kyynelhelmen poskelle ja hymyn huulille.
- On tämä huomattavasti ihanampaa kuin alkaa tarkastaa valtion viraston papereista avioliittomme nykytilaa, huumorintajuinen Mervi niputti asian.

Matti ja Mervi jättivät yhdessä ja erikseen yhteensä 15 avioerohakemusta avioliittonsa aikana. Ero astui virallisesti voimaan vuonna 2010.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!