Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Aleksander Barkov ajaa luksus-Fordilla.

Melkoinen kesäauto! NHL-tähti Aleksander Barkov kurvailee Suomessa luksus-Fordilla – kuva!

NHL:n Florida Panthersin kapteeni Aleksander ”Sasha” Barkov, 23, ajaa suomessa ollessaan Fordin Vignale-luksusmalliston autoilla, viimeksi Edge-katumaasturilla.

Hänen yhteistyökumppaneihinsa kuuluu myös Sarpaneva Watches, joka on tehnyt hänelle uniikkikellon. Kellon on suunnitellut ja käsityönä valmistanut Stepan Sarpaneva. Hänen erikoiskellojensa hinnat alkavat noin 25 000 eurosta.

Kiekkoilija toimii Fordin luksusmallisto Vignalen lähettiläänä. Hänet on nähty muun muassa Ford Edge Vignalen ratissa.
Kiekkoilija toimii Fordin luksusmallisto Vignalen lähettiläänä. Hänet on nähty muun muassa Ford Edge Vignalen ratissa.

 

Lue myös: Kuva! Jääkiekkoilija Aleksander Barkov sijoitti NHL-miljoonansa hulppeaan kesäkartanoon – pelinumero maalattu tenniskentän nurmeen!

Aleksander pitää kesäisin golfkoulua ja toimii aktiivisesti hyväntekeväisyydessä. Hän on antanut nimensä myös liikuntavälineitä tekevän firman palvelukseen.

Aleksanderin tiedetään seurustelevan venäläistaustaisen blondikaunottaren Julian kanssa.

Lue myös: NHL-tähti Aleksander Barkovilla uusi rakas: hemaisevan kaunis blondi Julia julkaisi kiusoittelevan yhteisvideon – kuvat!

Julian vanhemmat pyörittävät kiinteistönvälitystoimistoa Miamissa. Juliakin työskentelee mainetta niittäneessä perheyrityksessä.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jyrki Hämäläinen ja Mikko Niimes
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Ford

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!