fbq
Uutiset
28.10.2017 09:39
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto
Meiju Suvas joutui ravintolan johtajan ahdistelemaksi.
Meiju Suvas, 58, koki karskia seksuaalista häirintää laulukeikan yhteydessä: Itkin ja mietin, onko tämä näin sairas ala!
Uutiset
28.10.2017 09:39
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto

Parhaillaan 35-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Meiju Suvas, 58, kertoo kokeneensa urallaan seksuaalista häirintää. Hän aloitti uransa keikkailemalla Frederikin kanssa, ja sai noihin aikoihin olla rauhassa. Häirintä tuli kuvioihin hänen ryhdyttyään soolouralle.

Lue myös: Meiju Suvas paljastaa: Tällainen on keikkaraiderini!

– Ensimmäisellä keikallani ison hotelliravintolan johtaja sanoi minulle, että sopimukseen piti kuulua jotain muutakin kuin laulaminen. Itkin ja mietin, onko tämä näin sairas ala. Sillä hetkellä ajattelin, että tämä taitaa jäädä tähän. Esiinnyin ravintolassa uudelleen vasta, kun johtaja oli lähtenyt, Meiju paljasti Seiskalle XS sports nutrition -urheiluravinnesarjan julkistustilaisuudessa.

Autokoulussa ahdisteltiin

Seksuaalinen häirintä on tullut eteen lukuisia kertoja monessa eri elämänvaiheessa.

– Autokoulun opettaja soitteli minulle sairaita puheluita. Ilmoitin asiasta autokoululle, mutta he eivät meinanneet uskoa minua. Lopulta sain itselleni naisopettajan, Meiju sanoo.

Lue myös: Hupsista, Meiju Suvaksella kävi kalpaten Matti Nykänen -revyyn treeneissä – katso video!

Hän kertoo häiriköiden joukossa olleen myös julkisuudesta tuttuja miehiä.

Iso ja erilainen konsertti

Meijun juhlavuosi huipentuu isoon konserttiin Kulttuuritalo Martinuksessa Vantaalla 31. lokakuuta. Luvassa on poikkeuksellinen keikka, sillä Meijua ja vierailevia artisteja säestää 21-henkinen Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble.

– Idea syntyi, kun eräs toimittaja kysyi, mitä haluaisin vielä tehdä. Sen jälkeen asiat lähtivät rullaamaan.

Juhlakonsertissa on myös magiaa, sillä mentalisti Noora Karma juontaa keikan ja esiintyy osana sitä. Meiju sanoo, että konsertti ei ole perinteinen muutenkaan.

Lue myös: Meiju Suvaksen kaunis Milena-tytär, 17: Minäkin haluan muusikoksi!

Teuvo Loman on puvustanut yhden numeron. Visuaalisen puolen maalaa burleskitaiteilija, Meiju luettelee.

– Konsertti on koko ajan mielessäni, ja toivottavasti pysyn terveenä. Minulla on aina ollut hieman ongelmia poskionteloiden kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »