fbq
Uutiset
20.10.2017 17:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto, AOP
Tom Packalén
#MeToo-kampanjaa arvostava perussuomalaisten kansanedustaja jäätyi täysin kuultuaan Teuvo Hakkaraisen möläytyksestä – ”Sanotaan näin, että…”
Uutiset
20.10.2017 17:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto, AOP

Eduskunta kävi katsomassa torstaina (19.10.) Aku Louhimiehen ohjaaman uuden Tuntemattoman sotilaan. Seiska hyödynsi tilaisuuden ja uteli punaisella matolla kansanedustajilta, mitä mieltä nämä ovat ajankohtaisesta #MeToo-kampanjasta.

Sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin levinneessä kampanjassa halutaan kiinnittää huomiota seksuaaliseen häirintään. Siinä missä muut haastatellut poliitikot pitivät kampanjaa tärkeänä ja kunnioitettavana, Teuvo Hakkarainen (ps.) oli toista mieltä.

Lue myös: Teuvo Hakkarainen ei välitä seksuaalisesta häirinnästä: ”Eihän siitä jälkeä jää!”

– Minä en tämmöisistä asioista kommentoi mitään, se on hömppää! Teuvo hymähti.

Hömppää?

– Jos joutuu (seksuaalisen ahdistelun kohteeksi), niin mitä siitä välittämään. Eihän siitä jälkeä jää, Teuvo täräytti hymyillen ja hohotti makeasti päälle.

Perussuomalaisten Tom Packalén ei ollut puoluekollegansa Hakkaraisen kanssa samoilla linjoilla #MeToo-kampanjan tärkeydestä.

– Jokaista ihmistä täytyy kunnioittaa eikä ääliömäistä käyttäytymistä pidä hyväksyä. On hyvä, että näin tärkeä asia nousee kampanjan kautta esille, hyväntuulinen Packalén sanoi.

Tom Packalén
 

Packalénin kasvot suorastaan valahtivat kuullessaan, mitä mieltä Hakkarainen oli aiheesta.

– No joo… Sanotaan näin, että…

Packalén haki sanojaan hetken. Tyrmistyksestä toivottuaan hän kokosi itsensä ja kommentoi näin:

– Maailma on täynnä erilaisia ongelmia. Jotkin asiat nousevat suuremmin esiin, mutta maailmassa on paljon korjattavaa.