Jenni Pääskysaari

Me Naiset: Jenni Pääskysaari pakkasi tavaransa ja otti etäisyyttä perheeseensä: Ilmoitin lähteväni tuosta ovesta, en tiedä, minne menen tai milloin palaan!

17.05.2018 18:27

Mediapersoona Jenni Pääskysaari paljasti Me Naisten haastattelussa tehneensä radikaalin päätöksen oman hyvinvointinsa säilyttämiseksi.

Jenni kertoi lehdelle olleensa nuorempana ihminen, joka ei tarvinnut omaa aikaa. Hänestä tuntui ylevältä ja pyyteettömältä olla aina muiden saatavilla ja passaamassa kaikkia.

Kaikki muuttui rytinällä arkisessa tilanteessa kotona.

Lue myös: Paparazzi iski: Jenni Pääskysaari tepasteli hienostoalueella yli 500 euron ökylenkkareissa – kuvat!

− Tajusin, että minun on päästävä hetkeksi yksin tai pälli hajoaa. Ilmoitin perheelle, että lähden tuosta ovesta, en tiedä, minne menen tai milloin palaan, mutta tulen takaisin. Se oli hetki, kun tajusin sittenkin tarvitsevani omaa tilaa. Pyyteetön passaaja ei ollutkaan todellinen minä, Jenni kertoi lehdelle.

Hän uskoo, että ihmissuhteissa saa ja pitää olla sopivasti itsekäs.

− Nykyään muistutellaan, että perheessä pitäisi järjestää aikaa parisuhteelle. Minusta pitäisi huolehtia myös itsestä. Minulla oli riski, että olisin unohtanut itseni. Onneksi hälytyskellot soivat. Kun saan olla itsekäs, olen paremmin olemassa myös muille.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!