Me Naiset: Jenni Kokander teki täydellisen elämäntapamuutoksen – laihtui 12 kiloa!

Uutiset | 24.05.2018 16:55

Putouksestakin tuttu näyttelijä Jenni Kokander kertoi elämäntapamuutoksestaan Me Naisten haastattelussa. Kaikki alkoi siitä, kun hän päätti kokeilla tipatonta tammikuuta. Samalla Jenni halusi opetella terveellisempiä elämäntapoja.

− Päätin, että ihan joka ilta ei tarvitse syödä 18:aa hapankorppua ja puolta litraa Aino-jäätelöä. Tipattomasta tammikuusta taas jäi taskuun sen verran, ettei minun lasten nukkumaanmenon jälkeen ole pakko ottaa viinilasillista rentoutuakseni, vaan teekupponen ajaa saman asian, Jenni kertoi lehdelle.

Lue myös: Amin Asikaisen Nadia-kihlattu laihtui 12 kiloa - kuvat huimasta ulkonäkömuutoksesta! ”Amin kyllä rakastaa minua minkä kokoisena tahansa”

Näyttelijän mukaan hän rakastaa hyvää ruokaa ja pitkiä illallisia.

− Muutaman viime vuoden aikana olin onnistunut keräämään itselleni hedonistin herkkuperseen. Olen eliittiporsas, sillä en ole millään hampurilaisilla lihonut, vaan kalliilla raaka-aineilla ja hyvillä viineillä.

Laihtui ilman laihduttamista

Jenni kertoi pudottaneensa painoa ilman sen kummempia laihdutuskuureja tai kuntokuureja.

− Vuoden alusta olen laihtunut 12 kiloa, mutta ehkä juuri nimenomaan sillä, etten ole laihduttanut, ainoastaan tarkistanut elämäntapojani. Laihtuminen sinänsä ei ole minulle mikään iso saavutus, enkä ajattele, että se tekee minut onnellisemmaksi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!