Hyppää pääsisältöön
Pia Nykänen otti tatuoinnin Matin muistoksi.

”Matti säilyy mukanani aina!” Pia Nykänen otti tatuoinnin Matin muistolle – kuva!

Mäkilegenda Matti Nykäsen leski Pia Nykänen, 49, suree helmikuussa menehtynyttä rakastaan, joka on edelleen päivittäin Pian mielessä. Välillä on huonompia päiviä ja välillä parempia. Kyyneleitä Pia on vuodattanut enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Lue myös: Matti Nykäsen Pia-lesken vastoinkäymiset jatkuvat – loppuvuosi sairauslomalla!

Pitkään tatuointikuume

Matin kanssa vietetty aika ja yhteiset muistot eivät hälvene koskaan Pian mielestä, vaikka vuodet vierivätkin. Pia halusi siitä huolimatta ottaa pysyvämmän muiston elämänsä rakkaudesta.

– Minulla oli monta kuukautta tatuointikuume, mutta en tiennyt yhtään, millaisen kuvan haluaisin. Lopulta halusin ottaa Matille muistotatuoinnin.

– Löysin netistä kotkan kuvan, jonka kaverini piirsi tatuoinniksi, Pia kertoo.
– Löysin netistä kotkan kuvan, jonka kaverini piirsi tatuoinniksi, Pia kertoo.

 

Lue myös: ”Olen mielettömän kiitollinen!” Pia Nykäsen velkahelvettiin iso helpotus!

Nykyään Pian vasenta säärtä komistaa upea kotkatatuointi, jonka alapuolella on M-kirjain. Kirjain on kirjoitettu täysin samalla fontilla kuin korussa, joka roikkuu Pian kaulassa.

– Löysin netistä kuvan, jonka kaverini piirsi tatuoinniksi. Halusin kotkan mäkikotkan muistolle. Matti säilyy minun mukanani aina.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!