Katso kuva!

Matti Nykäsen tytär iloitsee lapsensa liikkeistä – Eveliina Mäntykangas paljastaa pienokaisensa olevan aktiivinen masuasukki: ”Ilmoittelee itsestään päivittäin”

Uutiset | 17.01.2021 20:01

Edesmenneen Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas on vieläkin äimän käkenä omasta raskaudestaan. Siunatussa tilassa oleva kaunotar paljastaa Instagram-päivityksessään, että raskaana oleminen tuntuu hänestä uskomattomalta. 

- Tiedättekö, että kolmen vuoden lapsettomuuden jälkeen minun on välillä tosi vaikea uskoa tätä kaikkea todeksi, ja välillä tuleekin ihan mahdoton itku tästä kaikesta. Minä vaan niin toivon, että kaikki menee hyvin 

Eveliina paljasti aikaisemmin sosiaalisessa mediassa, että hänellä oli vaikeuksia raskaaksi tulemisessa. Minkä takia hän toivoo, että kaikki sujuisi hyvin lapsen kanssa. 

Lue myös: Kuva! Raskausvatsa sai Eveliina Mäntykankaan pohtimaan – Matti Nykäsen tytär epäilee odottavansa kaksosia 

Mielenrauhaa Eveliinalle on tuonut hänen mahassaan kasvavan lapsen aktiivisuus. 

- Onneksi mini on alkanut liikkumaan koko ajan enemmän ja ilmoittelee itsestään päivittäin. Tosin välillä kyseenalaisiin paikkoihin, ja se ei tunnu miellyttävältä, mutta näillä mennään.

Kaunotar paljasti päivityksessään, että hänen ja Vili-rakkaansa esikoisen eläväiset liikkeet alkoivat raskausviikolla 16.

Raskausoireita

Päivityksensä lopussa Eveliina kertoi vielä, millaisia oireita hänellä on ollut raskauden aikana. Oireet hän listasi peräkkäin julkaisuunsa.

Lue myös: Matti Nykäsen tytär Eveliina odottaa vauvaa – raskaaksi tuleminen kovan työn takana: ”verta, hikeä sekä kyyneleitä” 

Ensimmäisenä kaunotar mainitsee jatkuvan pahoinvoinnin raskausviikosta 17 asti. Pahoinvoinnin lisäksi hänellä on ollut päänsärkyä, kiukuttanut, itkettänyt ja väsyttänyt. Suolaisen ruuan hinku on myös voittanut Eveliinan makeanhimon. 

Kaunotar kertoi raskaudestaan julkisesti Instagramissa marraskuun alkupuolella. Tuolloin hän julkaisi kauniin kuvan, jossa Eveliina esitteli ultraäänikuvia tulevasta perheenjäsenestä. 

Lue myös: Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas ja hehkeä Miss Eloweena Tiia mukana Wellnessmalli-kilpailun finaalissa - katso kuvat kaikista finalisteista!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:LIFUPHOTO, INSTAGRAM
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!