fbq
Uutiset
08.02.2019 07:56
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Matti Nykänen muuttui aremmaksi.
Matti Nykäsen lapsuudenystävä huomasi muutoksen kaikkien aikojen mäkikotkassa: ”Sairaus teki Matista entistä aremman!”
Uutiset
08.02.2019 07:56
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Jyväskyläläinen Ari Saarinen kuuli suru-uutisen Matti Nykäsen kuolemasta heti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, eikä uni tullut enää sen jälkeen.

– Olimme Matin kanssa ystäviä ihan pikkupojasta saakka. Ystävyytemme kesti 45 vuotta, ja olimme kuin paita ja peppu. Minua hän aina uskoi ja kuunteli, jos jouduimme isompaan rähinään.

Lue myös: Pia Nykänen kertoo kaiken Matti Nykäsen viimeisistä hetkistä – nämä jäivät mäkihyppääjälegendan viimeisiksi sanoiksi

Muuttui araksi

Ari huomasi ystävässään muutoksen viime syksynä, kun Matilla todettiin diabetes.

– Matin puhe ei ollut täysin normaalia, lisäksi hän oli kireämmällä tuulella. Minulla oli sellainen tunne, että insuliini ei sopinut hänelle, Ari pohtii.

– Matti on ollut aina arka, mutta hän muuttui entistä aremmaksi. Minun piti aina varmistaa, ettei tupakkapaikalla ole ketään, jos pysähdyimme keikkamatkalla huoltoaseman pihaan. Hän ei uskaltanut kohdata tuntemattomia ihmisiä.

Lue myös: Paljastus Matti Nykäsen dramaattisista viimeisistä päivistä - putosi saunan katolta pää edellä: ”Taju meni minuutiksi!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »