Uutiset

Matti Nykäsen käsi leikattiin viisi kertaa kahdessa vuodessa: Nyt pääsen vihdoin saunaan!

24.06.2017 13:08

Suomen mäkikuningas Matti Nykänen ja Pia-vaimo toivottavat vieraat tervetulleeksi Joutsenon-kotiinsa. Masa on heti aamutuimaan lämmittänyt omakotitalon pihassa olevan puusaunan ja ajanut nurmikon. Pia puolestaan on laittanut pöydän koreaksi.

Matti ja Pia Nykäsen lempi leiskuu lauteillakin: Kyllä rakastelua pitää harrastaa – kuva!

- Terve, terve, onko pyyhkeet ja uikkarit mukana? Sauna on lämmin, Masa huutelee iloisesti terassilta saunavihdat käsissään.

Matti ja Pia paljastuvat haastattelun aikana koviksi saunojiksi. Omakotitalon sisältä löytyy sähkösauna ja ulkoa puusauna. Pariskunta kertoo, että sauna lämpiää lähes joka päivä. Matti on ollut löylykiellossa muutaman viikon, koska hänen kätensä leikattiin viidennen kerran kahden vuoden sisään.

- Nyt on käsi viimein kunnossa. Jouduin syömään kipulääkkeitä kaksi vuotta. Hermot siinä meinasi mennä, kun käsi ei toiminut. Perhana, mietin jo, että poistan koko käden. Hemmettiäkö teen toimimattomalla kädellä, Masa puuskahtaa.

"Tasaisen tappavaa"

Nykäslandiassa on tällä hetkellä kaikki hyvin. Vihkisormukset ovat edelleen molempien nimettömissä, eikä eropapereiden jättämistä ole edes harkittu.

– Meidän suhteessamme ei ole ylä- eikä alamäkiä, Matti nauraa.

– Tämä on tasaisen tappavaa, Pia jatkaa.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!