Uutiset

Matti Nykäsen Eveliina-tytärtä kiusattiin rajusti isänsä takia - avautuu podcastissa häpeästään: "Se oli tosi raskasta!"

28.05.2020 15:39

Edesmenneen mäkihyppylegendan Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoo elämästään hyvin syvällisesti Janni Hussin juontamassa Suplan Hussipodi-ohjelmassa.

Vuonna 1990 syntynyt Eveliina kuvailee, että elämä koko kansan urheilu- ja viihdesankarin tyttärenä oli nuorena hyvin stressaavaa.

- Kyllä sitä on pitänyt elää sellaisessa valmiustilassa. Silloin pienempänä se oli sellaista noloa ja sitä hirveästi häpesi. Se yhdistettiin minuun hirveän nopeasti. Välillä tuntui, että minä olin Matti Nykänen, enkä hänen tyttärensä, Eveliina myöntää.

Lue myös: Matti Nykäsen Eveliina-tytär nousee kesäteatterin lavalle: Mahtavaa päästä kunnioittamaan iskää!

Häpeä jatkui aivan pienestä pitäen aina aikuisiälle saakka.

- Se oli tosi raskasta ihan sieltä ala-asteelta lähtien 23-vuotiaaksi asti suurin piirtein. Aikamoista myllyä.

Eveliina paljastaa Janni Hussille joutuneensa lapsena koulukiusatuksi, aivan kuten Janni Hussikin. Vahvaksi muotoutunut ulkokuori suojeli Eveliinaa, vaikka sisimmässään Eveliina sanoo olevansa herkkä.

-  En päästänyt sitä herkkyyttäni ulos, koska en halunnut, että ihmiset pystyvät käyttämään sitä hyväkseen ja näkemään sen, että minuun sattuu.

Lue myös: Edesmenneen Matti Nykäsen Eveliina-tytär hehkuttaa isänsä elämäntyöpalkintoa: "Mahtava kunnianosoitus maailman parhaalle mäkihyppääjälle"

Matti Nykäsen leski Pia Nykänen kertoi Seiskalle viime kesänä, että hän ja Eveliina ovat lähentyneet runsaasti Matin kuoleman jälkeen.

- Olemme tekemisissä koko ajan. Meillä on hyvät välit, mikä on hienoa, sillä emme olleet ennen yhtä läheisiä. Matin kuolema lähensi meitä, Pia kertoi.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!