Matka puolimaratonille on vain välietappi! Laulaja Hanna Pakarinen paljasti urheiluintonsa syyt: ”Tämä ei ole taas yksi niistä ahdistavista laihdutusasioista”

Uutiset | 27.01.2021 19:01

Laulajakaunotar Hanna Pakarinen, 39, paljasti sosiaalisessa mediassa, miksi hän on alkanut treenata puolimaratonia varten.

Viime vuoden Tähdet, tähdet -kilpailuun osallistunut Hanna kertoi urheiluintonsa syistä Instagram-tilinsä videotarinoissa. Laulajan mukaan puolimaratonjuoksu on hänelle eräänlainen välitavoite, kun hän pyrkii terveellisempiin elämäntapoihin.

- Haluan antaa itselleni 40-vuotislahjaksi puolimaratonin ja ajatuksen siitä, että saisin itseni fyysisesti parempaan kuntoon. Viime vuosien aikana kuntoni on romahtanut ihan hirveästi. Minulla on täällä kotosalla tosi vikkelä, kohta 3-vuotias poika, jonka kanssa haluaisin tulevaisuudessakin leikkiä ja temmeltää. Olen ajatellut, että nyt kun tulee ikää 40 vuotta, niin täytyy alkaa pitää itsestään parempaa huolta kokonaisvaltaisesti, Hanna kertoo. 

Lue myös: Hanna Pakarinen ja Risto-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa - fiilistelivät juhlapäivää! 

Laulaja kuitenkin korostaa, ettei kyseessä ole mikään alkuvuoden laihdutuskuuri, minkä takia hän paljasti urheilutavoitteensa jo joulukuussa ensimmäisen kerran. 

- Tämä ei ole taas yksi niistä ahdistavista laihdutusasioista, mistä täällä somessa puhutaan paljon. On tammikuu, ja nyt pitää ruveta laihduttamaan paljon. Kyse ei ole todellakaan siitä. Vastustan jyrkästi tällaistä dieettikulttuuria, ja painetta, mitä sosiaalinen media syöttää koko ajan. Haluan vain itse kertoa, ettei kyseessä ole mistään laihdutuskuurista tai muusta vastaavasta pikajutusta. Tämä on matka parempaan minuuteen, vaikka pysyvästi.  

Huhtikuussa 40 vuotta täyttävällä laulajalla on myös korkeampia tavoitteita pidemmällä tulevaisuudessa. 

- Ollaan 50-vuotiaana siinä kunnossa, että jaksaa juosta sen koko maratonin, Hanna hihkuu. 

HAnna pakarinen
Hanna Pakarinen Tähdet, tähdet -kilpailun finaalilähetyksessä lokakuun loppupuolella. Kuva Pasi Murto.

Tähdet, tähdet

Ensimmäisen Suomessa järjestetyn Idols-kilpailun voittaja Hanna pärjäsi erinomaisesti viimevuotisessa Tähdet, tähdet -kilpailussa, sillä hän putosi vasta semifinaalissa. 

Lue myös: Tältä he näyttävät nyt! Katri Ylander ja Hanna Pakarinen mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan: Olen toivonut tätä vuosia! 

Tuolloin semifinaalissa laulettiin musikaalihittejä, ja Hanna esitti kauniin balladin A Little Night Music -musikaalista. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!