Hyppää pääsisältöön
Martti Suosalolla on mökki Turun saaristossa.

Martti Suosalon mökkisaareen ei tule sähköä eikä vettä – näin näyttelijä ratkaisi tilanteen!

Näyttelijäkonkari Martti Suosalo, 56, vannoo uusiutuvien energialähteiden nimeen. Tämä heijastuu hänen Turun saaristossa Velkualla sijaitsevalla mökillään, jonka katolla komeilee kaksi aurinkopaneelia. Yksi paneeli on lisäksi viereisen saunamökin katolta.

Paneelit takaavat sähköttömällä saarella sijaitsevalle mökille virtaa koko kesäksi. Sähköä riittää niin jääkaappiin, valoihin kuin television katseluun.

Lue myös: Näyttelijä Martti Suosalo ylistää Virpi-vaimoaan arjen pyörittämisestä: Se on kovaa hommaa!

Löytyi lehti-ilmoituksesta

Martti asennutti paneelit pian sen jälkeen, kun hän hankki idyllisen rantakaistaleen yhdessä puolisonsa, ohjaaja Virpi Suutarin, 51, kanssa syksyllä 2013. He bongasivat myynnissä olleen paikan lehti-ilmoituksesta ja suuntasivat oikopäätä katsomaan sitä.

– Onhan se paikkana upea. Yhtä aikaa ylellinen, karu, pelkistetty ja osa luontoa, kansan rakastama näyttelijä luonnehti kesäpaikkaa Apu-lehdelle vuonna 2015.

Lue myös: Spartalaista kuria! Näin näyttelijä Martti Suosalo, 55, pitää itsensä kunnossa: Satoja lihasliikkeitä ja lenkki aina ennen näytöstä!

Sähköttömyyden lisäksi saareen ei tule vettäkään, vaan vesi kerätään sadevesijärjestelmän avulla.

Mökin sijainti on myös ihanteellinen, sillä matkaa Martin ja Virpin kotoa Helsingistä kertyy venematkoineen kolme tuntia. Matka mantereelta saarelle taittuu 10 minuutissa Buster Lx -veneellä, jonka voi parkkeerata hulppealle kiviarkkulaiturille.

Lue lisää ja katso kuvat Martin saaristomökistä tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!