Uutiset

Martinan kauhunhetket Hangon-huvilalla – Stefan Thermania epäillään pahoinpitelystä!

07.05.2020 19:20

Kohukaunotar Sofia Belórfin, 30, kanssa vapua juhlinut liikemies Stefan ”Stefu” Therman, 34, päätti yllättäen viime lauantaina palata Hankoon parantelemaan krapulaansa ex-rakkaansa Martina Aitolehden, 37, luokse.

Lähipiiriltä tihkuneiden tietojen mukaan ex-parin välit olivat aluksi viileän asialliset.

Maanantaiaamuna tilanne kärjistyi. Lähipiirin mukaan riidan syy liittyi vahvasti Sofia Belórfiin.

– Stefu sai silmittömän raivokohtauksen ja sylki Martinaa kasvoille. Hän myös uhkasi hakata Martinan!

Lue myös: Raju riita Hangossa! Martina Aitolehti soitti hädissään poliisit – Stefan Therman sylki naamalle ja uhkasi hakata!

Martina pakeni

Seiskan tietojen mukaan hätääntynyt Martina pakeni paikalta ja hälytti poliisit. Silminnäkijöiden mukaan ratsastustilalle saapui partio hieman yhden jälkeen maanantaina.

– Poliisit kirjasivat rikosilmoituksen, jossa Stefua epäillään Martinan lievästä pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Jupakasta tehtiin myös lastensuojeluilmoitus, lähteet kertovat.

Poliisin lähdettyä myös Stefu häipyi huvilalta. Liikemies lähti autonkuljettajansa kyydillä kohti Helsinkiä.

Lue myös: Kuvat ökyhuvilasta! Tällainen on Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin eroskandaalin tapahtumasarjan aloitusnäyttämö!

Stefan lähti Hangosta autokuskinsa kanssa kohti Helsinkiä. Hän pysähtyi Pikkalassa huoltoasemalla kahvi- ja tupakkatauolle.
Stefan lähti Hangosta autokuskinsa kanssa kohti Helsinkiä. Hän pysähtyi Pikkalassa huoltoasemalla kahvi- ja tupakkatauolle.

Poliisi vahvistaa Seiskalle

Seiska tavoitti Raaseporin poliisin yleisjohtajan, komisario Ilkka Kantolan, joka vahvisti Stefun huvilalle suoritetun hälytystehtävän.

– Poliisi on käynyt paikalla, mutta muuta emme voi asiasta tiedottaa. Tutkinnanjohtaja tiedottaa, jos katsoo tarpeelliseksi, Kantola lausui.

Lue myös: Ehdot täyttyvät! Kuittaako Stefan Thermanista eronnut Martina Aitolehti siivun kohuliikemiehen omaisuudesta?!

 

 

Teksti:Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!