Uutiset
Katso kuvat!

Martina Aitolehti sprinttasi öky-Mersulleen kesken mylläkän – katso vauhdikkaat kuvat Martinan ja Stefan Thermanin muutosta Helsingin Eiraan!

14.08.2019 06:14

Kohukaunotar Martina Aitolehden, 37, ja Stefan Thermanin, 32, elämässä on tapahtunut viime aikoina isoja käänteitä.

Monissa kohuissa marinoitu pariskunta meni kihloihin pari viikkoa sitten ja kesän aikana he ovat myös tehneet muuttoa uuteen kotiin.

Martina ja Stefan asuivat aiemmin Tähtitorninmäellä. He tyhjensivät sen asunnon aiemmin kesällä ja ennen muuttoa Eiraan, Martinan tavarat vietiin Lauttasaaressa sijaitsevaan varastoon ja Stefan puolestaan muutti kirjansa Hankoon.

Toissa perjantaina pariskunta pääsi vihdoin muuttamaan uuteen kotiinsa Helsingin arvoalueella Eirassa.

Lue lisää: Tässä on Martinan ja Stefanin uusi 1,3 miljoonan euron koti: hulppeassa asunnossa jopa 130 neliötä – kuva!

Krapulapäivän muutto

Muutto tapahtui vauhdikkaiden julkkisbileiden seuraavana päivänä. Torstaina Martina ja Stefan olivat ystäväporukalla juhlimassa Hernesaarenrannassa sekä Wallis-karaokebaarissa.

Ilta venyi myöhään ja viina virtasi, mutta seuraavana päivänä muutto saatiin tehtyä kuitenkin vauhdikkaasti.

Lue lisää: ”Me mennään naimisiin!” Vasta kihlautuneet Martina Aitolehti ja Stefan Therman juhlivat villisti karaokessa: Stefun röyhkeä käytös herätti närää – kuvat julkkisbileistä!

Seiskan paparazzi oli paikalla, kun Martinan tavarat vietiin Lauttasaaressa sijaitsevasta varastosta uuteen kerrostaloasuntoon.

Martinalla oli apunaan muuttofirman miehet, jotka kantoivat tavaroita sekä Lauttasaaressa että Eirassa.

Martinan muutto
Muuttomiehet kantoivat Martinan ja Stefanin tavaroita pakettiautoon.
Martina pinkoi autolleen Lauttasaaressa, kun muuttomiehet lähtivät viemään hänen tavaroitaan kohti Eiraa.
Martina pinkoi autolleen Lauttasaaressa, kun muuttomiehet lähtivät viemään hänen tavaroitaan kohti Eiraa.

Martina kertoi muutosta avoimesti myös Instagramissa ja hehkutti uutta alkua. Eiran-kodin parvekkeelta julkaistu maisemakuva paljasti uudesta kodista olevan näyttävät merinäkymät.

Lue lisää: Näin ovelasti Martina Aitolehti kommentoi kihloja ja Stefan Thermanin hääpaljastusta ennen Instagram-kihlauutistaan: ”En kuullut, mitä Stefan on sanonut!”

Tähän taloon Martina ja Stefan muuttivat.
Tähän taloon Martina ja Stefan muuttivat. Uusi koti sijaitsee Hernesaaren ja Eiran rajamailla, aivan meren rannan tuntumassa. Martinan auto oli pysäköitynä talon edustalla toissa perjantaina muuton ollessa käynnissä.

Seiskan tietojen mukaan Martinan ja Stefanin asunto on noin 130-neliöinen. Taloyhtiöstä myytyjen asuntojen neliöhinta on jopa yli 10 000 euroa, joten asunnon arvo on huimat noin 1,3 miljoonaa euroa!

Martinan muutto
Muuttomiehet parkkeerasivat autonsa talon viereen Eirassa.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!