Hyppää pääsisältöön
Martina Aitolehti poseeraa Seiskalle

Martina Aitolehti ja Stefan Therman poseeraavat yhdessä Pariisissa: Syntymäpäiväyllätys kruunasi ihanan viikon - kuva!

Miss Helsinki -kilpailua emännöivä Martina Aitolehti suuntasi viime viikolla perhematkalle Pariisiin niin kahden tyttärensä kuin ex-miehensä Stefan Thermanin kanssa.

Lue lisää: Mitä ihmettä?! Vasta eronneet Martina Aitolehti ja Stefan Therman lähtivät yhteislomalle romanttiseen Pariisiin - uunituore kuva!

Martina on julkaissut Snapchat-tilillään videoita ja valokuvia Stefanin rinnalla, joten epäselvää on onko pariskunta saanut suhteensa epäkohdat selvitettyä. Pariskunta tai ex-pariskunta lähti matkalle juuri Martinan 35-vuotissyntymäpäivien kynnyksellä.

Syntymäpäiväsankarin some-päivityksien peristeella koko viime viikko on ollut täynnä upeita kokemuksia jotka huipentuivat eilen sunnuntai-iltana Moulin Rouge -kabareenäytökseen. 

- Ollu ihan mielettömän ihana viikko, jonka kruunas eilinen syntymäpäiväyllätys. Rakastan kulttuuria, show'ta, lahjakkaita ja kauniita ihmisiä. #moulinrougeparis oli HUIKEE! 

 

Stefan on halunnut pitäytyä poissa julkisuudesta, mutta viime aikoina mies on bongattu useasti Martinan rinnalla sosiaalisen median päivityksissä.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!