fbq
Uutiset
26.06.2017 16:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti ja Hannes Hyvönen: yhteinen perhejuhannus paljastui – kuvat ja video - "kohti tuntematonta"!
Uutiset
26.06.2017 16:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto

Gladiaattorit-ohjelman kuvauksissa toisiinsa tutustuneet ja ihastuneet Martina Aitolehti ja Hannes Hyvönen viettivät juhannuksen yhdessä.

Lämpimistä väleistään vaitonaisina pysytelleet Martina ja Hannes eivät ole julkaisseet juhannuksena yhteiskuvia, mutta sattumoisin molemmat viettivät keskikesän juhlaa samassa paikassa. Martina ja Hannes julkaisivat Instagram-tileillään kuvia ja videoita, joissa paikaksi oli merkattu Hämeenlinnan Vanajanlinna.

Martina julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu laiturinnokassa järviveteen tuijottaen.

 

Pikkuhiljaa alkaa olla juhannus vietetty ja lähdemme kotia kohti. Oli IHANA juhannus ?#midsommar #juhannus #kesä2017

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu

Pikkuhiljaa alkaa olla juhannus vietetty ja lähdemme kotia kohti. Oli IHANA juhannus, hän hehkutti kuvatekstissään.

Martina postasi myös kuvan, jonka kuvatekstissä hän totesi olevansa matkalla "kohti tuntematonta", minkä perässä oli sydän. Tekstin ja kuvan yhdistelmän voi ymmärtää hypyksi kohti tuntematonta rakkautta.

 

Kohti tuntematonta ? #midsommar #juhannus #kesä2017

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Ennen juhannusta julkaisemansa kuvan yhteydessä Martina paljasti, että ainakin toinen hänen tyttäristään on hänen mukanaan juhannuksena.

 

Juhannus taikaa alkaa jo olla ilmassa ? Odotan vanhimman tyttäreni kotiin ja siitä alkaa meidän #midsommar #juhannus

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Hannes puolestaan julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän toivottaa hyvää juhannusta ja hyppää laiturilta järveen. Videolla näkyy myös hänen toinen poikansa. Video on kuvattu samalla laiturilla kuin Martinan juhannuskuva.

 

Hyvää Juhannusta ? #juhannus #midsummer #finland #hurja

Henkilön Hannes Hyvönen (@hurja13) jakama julkaisu

Ero yli kuuden vuoden jälkeen

Martina erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Stefan Thermanista pari viikkoa sitten. He olivat yhdessä yli kuusi vuotta, ja suhteen aikana Martinalle ja Stefanille syntyi yksi yhteinen tytär, Isabella.

Martina Aitolehti ja Stefan Therman: sokkiero! Stefanilta tyly Facebook-päivitys!

Martinan ja Stefanin suhteen loppu oli melkoista vuoristorataa, ja Stefan ilmoitti muutaman kerran Facebook-tilillään olevansa sinkku. Viimeinen taistelu käytiin kesäkuun puolivälissä, ja kaksikko päätti lähteä eri suuntiin. Seiskan tietojen mukaan Martinan ja Hanneksen lemmenkipinät olivat sinkoilleet tuolloin jo tovin.

Joskus elämässä pitää vaan hypätä kohti tuntematonta ja kuunnella mitä se sydän sanoo. Vuodet kuuluu vauhdilla, miettimättä onko sitä oikeasti onnellinen? Elämä on liian lyhyt voimaan huonosti riidellen. Rohkeutta ja voimaa näihin päiviin, Martina kirjoitti Intagram-tilillään pari viikkoa sitten julkaisemansa kuvan yhteyteen.