Martinan Stefan-rakkaalla on valtavat bisnekset.

Martina Aitolehden rakas Stefan Therman tahkoaa hirmumääriä rahaa: Salaperäinen miljoonaomaisuus!

07.12.2017 07:55

Liikemies Stefan Therman, 30, on ollut Martina Aitolehden kanssa otsikoissa lähinnä parisuhteensa vuoksi. Elämä liikemiehenä on jäänyt räiskyvän suhteen varjoon.

Lue myös: Martina Aitolehti ja Stefan Therman hehkuvat kuvassa rakkauden onnea – ongelmat historiaa: Eilinen oli pelkkää rakkautta!

Seiskan haastattelemien tahojen mukaan Stefu on saanut liiketoimensa sujumaan vasta aivan viime vuosina. Asioita on edesauttanut merkittävästi isältä saatu miljoonaperintö.

Stefun henkireikä on hänen ST Capital -firmansa. Päättyneellä tilikaudella voittoa tuli 160 000 euroa, ja vakavaraisen firman kassasta löytyy rahaa lähes 750 000 euroa.

Lue myös: Stefan Therman + Ferrari = täydellistä piittaamattomuutta?!? Kuvat!

Firman leipälaji on perinteinen grynderibisnes. Yritys ostaa esimerkiksi kerrostalon tai vaikkapa yksittäisen asunnon ja myy kunnostamisen jälkeen sen voitolla eteenpäin.

Yrityksellä on pelkästään Helsingissä useita valmistuneita kohteita, ja lisää on tekeillä.

Lisäksi Stefu omistaa Hangossa huvilan hevostilan yhteydessä. Hänellä on myös Espanjan Esteponassa huvila ylellisessä golf-lomakohteessa.

Stefu kävi asuntokaupoilla myös elokuussa ja osti hulppean vapaa-ajanasunnon Leviltä. Kolmekerroksisessa hirsilinnassa on kuusi huonetta ja 360 asuinneliötä. Kohteen hintapyyntö oli 998 000 euroa.

Lue lisää: Martina Aitolehden Stefan-rakas osti perheelleen ökymökin Leviltä - hinta 998 000 euroa!

Lue lisää Stefan Thermanin varallisuudesta ja bisneksistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!