fbq
Uutiset
09.05.2018 12:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto ja Poliisi
Martin Stefan
Martina Aitolehden kihlatun Stefan Thermanin vaikeudet jatkuvat: ensin meni perheyhtiö nurin, nyt rikolliset iskivät luksuskelloliikkeeseen - satojen tuhansien saalis! Kuvat!
Uutiset
09.05.2018 12:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto ja Poliisi

Helsingin poliisi tiedotti tänään keskiviikkona (9.5), että viime yönä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan Luxury Watch Helsinki -kelloliikkeeseen murtauduttiin.

Kello

Luxury Watch Helsinki on Kaartin Kello Oy:n aputoiminimi. Kaartin Kellon toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen puolestaan on kohukaunotar Martina Aitolehden miljonäärikihlattu Stefan Therman. Stefan on esitellyt luksuskelloja myyvää liikettä hyvin näkyvästi ja ahlkerasti sosiaalisessa mediassa.

Yöllisten vorojen mukaan lähti huomattava määrä arvokelloja.

kello
Vorot murtautuivat sisään Kasarmikadulla sijaitsevaan liikkeeseen tämän porttikongin kautta.

– Alustavan arvion mukaan kellojen arvo on satoja tuhansia euroja. Epäiltyjen henkilöllisyydet eivät toistaiseksi ole poliisin tiedossa, mutta valvontakameratallenteelta selviää, että epäiltyjä tekijöitä on kaksi, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen Helsingin poliisilaitokselta kertoo tiedotteessa.

Kelloliike

Poliisi julkaisi epäillyistä valvontakamerakuvan ja pyytää ilmoittamaan epäiltyihin tekijöihin ja heidän liikkeisiinsä liittyvät havainnot ja vihjeet sähköpostitse osoitteeseen omaisuusrikoksetRPO.helsinki@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 0295 475 479.

vorot

Viimeisellä tilikaudellaan Kaartin Kello Oy pyöritti reilun 566 000 euron liikevaihtoa ja teki reilut 21 700 euroa voittoa. Yrityksellä on velkaa lähes 532 000 euroa.

Tilinpäätöksen mukaan yrityksellä oli taseessaan lähes 400 000 euron arvosta myytäviä tuotteita.

Stefan on ikävässä vastoinkäymisten kierteessä, sillä tänään ilmestynyt Seiska paljasti, että myös hänen perintöyrityksensä meni viime vuonna konkurssiin. 

TAUSTAA: SYNKKÄ VARJO KESÄHÄILLE: MARTINA AITOLEHDEN RAKAS STEFAN THERMAN KÄRÄJILLE – PERHEYHTIÖ KONKURSSIIN!

Stefan oli tosin jättänyt yrityksen toimitusjohtajan tehtävät jo vuonna 2016.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »