fbq
Uutiset
19.05.2017 11:59
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina Aitolehti poseeraa Seiskalle
Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin ero: miten käy tuoreen miljoona-asunnon? Kuva!
Uutiset
19.05.2017 11:59
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Yrittäjä Maritina Aitolehti ja hänen avopuolisonsa Stefan Therman ovat eronneet. Stefan ilmoitti asiasta ystävilleen karulla Facebook-postauksella.

Martina Aitolehti ja Stefan-rakas: sokkiero! Stefanilta tyly Facebook-päivitys!

Stefania ei ole nähty julkisuudessa edustamassa Martinan rinnalla, sillä mies on halunnut pitää tiukasti kiinni yksityisyydestään. Stefan työskentelee kiinteistöalalla ja viime vuonna hän hankkikin perheelleen reilut 200-neliöisen miljoonaluokan asunnon Helsingin Tähtitorninmäeltä.

Martina Aitolehden hulvaton muutto: muuttomies suojautui kypärällä – kuva!

 

Martina Aitolehden ja Stefab Thermanin kotialue
Muuttoa tehtiin uuteen kotiin viime syksynä. Miljoona-asunto sijaitsee Helsingin arvoalueella ja on aatelissukujen suosiossa. 

 

Vaikka Martina on menestynyt muun muassa Miss Helsinki -kilpailun myötä, on hänellä ja ex-rakkaalla huimat tuloerot.

Tuoreimmat verotiedot ovat vuodelta 2015. Tuolloin Martina tienasi 52 361 euroa ja mätkyjä hänelle mätkähti 5 139 euroa.

Stefanin tulot ovat Martinaan verrattuna aivan omaa luokkaansa. Stefan kippasi lompakkoonsa ansiotuloja 53 763 euroa, mutta pääosa tuloista oli pääomatuloja. Niitä ropsahti kiitettävät 426 905 euroa. Tosin herralle iskettiin myös mätkyjä 135 130 euroa, mikä on enemmän kuin Martina tienasi kahden viime vuoden aikana yhteensä.

Vielä on epäselvää, kuka jää asumaan uuteen luksuskotiin ja kuka pakkaa tavaransa, sillä pariskunta ei koskaan virallistanut suhdettaan avioliittoon asti.

Mitä tapahtui viime vuonna? Martinan ja Stefan Thermanin käytös muuttui selvästi noin vuosi ennen eroa!

Yksi yhteinen lapsi

Martinalla on kaksi tytärtä, Stefanin kanssa vuonna 2012 syntynyt Isabella ja vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär yhdessä ex-miehensä Esko Eerikäisen kanssa.

Pariskunta erosi kerran aiemmin vuonna 2014, kun Stefanilla oli suhde Satu Tuomiston kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »