fbq
Uutiset
25.07.2018 10:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti ja Stefan Therman
Martina Aitolehdeltä äkillinen tilitys tilanteesta Stefanin kanssa - taustalla suhdekriisi: "Meille kaikille tapahtuu elämässä yllättäviä asioita!"
Uutiset
25.07.2018 10:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohukaunotar Martina Aitolehti kommentoi hänen ja Stefan Thermanin suhteen tilannetta Idealistan blogissaan.

Seiska uutisoi viime torstaina, että Martinan ja Stefanin suhde on ajautunut pahaan kriisiin, eikä pariskunnan suunnittelemat häät toteudu ihan hetkeen.

− Stefan on kertonut tuttavilleen, että häitä tuskin tanssitaan tänä kesänä, lähipiiristä kerrottiin.

Lue myös: Perutaanko kesähäät viime hetkellä?! Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin välit poikki lemmenlomalla!

Pariskunta lomaili Las Vegasissa heinäkuun alussa, mutta Stefanin Facebook-kirjoituksen mukaan matka oli kaikkea muuta kuin onnistunut.

− Paskin reissu ikinä, onneks täältä pääsee helvettiin pian. Paska kaupunki, karmiva maa, huono seura, paskat pelit jne, Stefan kirjoitti jo poistetussa päivityksessään.

Lue myös: Kohukaunotar Martina Aitolehden ja Stefan-rakkaan suhde jälleen kriisissä – ”Häitä tuskin tanssitaan tänä kesänä!”

 

Avautui blogissaan

Martina kommentoi suhteensa tilannetta Idealistan blogissaan. Hän on saanut ystäviltään useita yhteydenottoja mahdolliseen eroon liittyen.

Eilen ystäväni soitti mulle että oletko eronnut, kun seiskan kannessa lukee niin? Nauroin ja sanoin, että en todellakaan ja koko juttu on täysin perätön.  Ei muuten ollut eka joka kysyi, Martina kirjoitti.

Lue myös: Totinen kotiinpaluu! Paparazzi bongasi Martina Aitolehden ja Stefan-rakkaan lentokentältä! Kuva!

Martina on saanut ystäviltään valheellista tietoa, sillä Seiska ei ole missään vaiheessa uutisoinut hänen ja Stefanin erosta – ainoastaan suhdekriisistä.

Martina avaa blogikirjoituksessaan, millaista hänen ja Stefanin arki on tällä hetkellä.

Minä kun en viihdy baareissa ja haluan mielummin olla kotona lasteni kanssa, ei tarkoita että myös mieheni täytyy istua kotona. Arkiset askareet hoidetaan yhdessä ja tasapuolisesti ja molemmat saa elää omaa elämää, ilman kriisiä. Tai jos 48h matkustamisen jälkeen ollaan lentokentällä vähän väsyneitä, ei se tarkoita että joku on huonosti. Meille kaikille tapahtuu elämässä yllättäviä asioita, mitkä ei välttämättä ole niitä helpoimpia käsitellä tai niitä iloisimpia asioita ja ne on myös asioita mitkä on vain perheen sisäisiä juttuja.

Kirjoituksen lopuksi Martina vakuuttelee, että suhde Stefanin kanssa voi hyvin.

- Elokuun alussa lähdemme autolla perinteisesti Lappiin pariksi viikoksi pyöräilemään koko perheen voimin . Ajatus on ajaa ihan käsivarteen saakka ja näyttää lapsillekkin tätä Suomen uskomattoman kaunista luontoa. Suosittelen!

- Mutta siis kaikki täällä hyvin! Martina vakuutteli.

Lue Martinan blogikirjoitus kokonaisuudessaan Idealistan sivustolta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »