Hyppää pääsisältöön
Jouni Hynynen ja Mari Perankoski välttelevät turistirysiä.

Mari Perankosken ja Jouni Hynysen lemmenlomalla sokkikäänne: ”Tuli kyllä sellainen fiilis, että täällä ei olla pitkään!”

Näyttelijä Mari Perankoski, 49, nauttii matkustelusta, ja yksi suosikkikohteista on Jamaika. Hän pitää erityisesti Karibian saaren eksoottisesta tunnelmasta.

– Siellä on tosi nasta meininki! Montego Bay kuitenkin on hirveä, en kyllä yhtään pidä turistikohteista.

Lue myös: Kuva! Jouni Hynynen ja Mari Perankoski viettävät lemmenlomaa Malediiveilla!

Yhdellä aiemmista Jamaikan-reissuistaan Mari ja hänen rokkaripuolisonsa Jouni Hynynen, 49 olivat olleet kaksi viikkoa viidakossa ja päättivät tulla sivistyksen pariin juuri Montego Bayhin.

– Heti ensimmäisenä päivänä tilataksista tuli poikaporukka ulos huutaen ”ynynen, ynynen”. Eivät humalaltaan osanneet edes h:ta! Tuli kyllä sellainen fiilis, että täällä ei olla pitkään.

Mari Perankoski asuu sekä Helsingissä että Lappeenrannassa. – Nyt syksyllä on oltu enemmän Helsingissä, kesällä enemmän Lappeenrannassa. Kirjoilla olen Lappeenrannassa.
Mari Perankoski asuu sekä Helsingissä että Lappeenrannassa. – Nyt syksyllä on oltu enemmän Helsingissä, kesällä enemmän Lappeenrannassa. Kirjoilla olen Lappeenrannassa.

 

Lue myös: Tiina Lymi ja Mari Perankoski hämmensivät lentokoneessa: itkevä lapsi oli liikaa – vaativat uudet istumapaikat!

Mari ja Jouni viettävät ensi vuonna molemmat viisikymppisiään. Kiireinen pariskunta ei välttämättä ehdi matkoille pyöreitä juhlistamaan.

– Näyttää pahasti siltä, että ei päästä matkoille koko vuonna! Olisi silti pakko päästä jonnekin pyöreitä juhlimaan.

Jounin synttärit ovat on helmikuussa ja Marin maaliskuussa

– Mä otin vähän vanhemman miehen, Mari nauraa Elisa Viihteen alkuperäissarja Sipoon herttuan toisen kauden lehdistötilaisuudessa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!