Uutiset

Mari Hynynen onnellisena avioelämästään: Rockjumala Jounista tulee kotona Crocs-jumala!

07.10.2017 14:57

Kun mies on suositun rokkibändin ärhäkkä nokkamies ja vaimo eturivin näyttelijä, ovat suosio ja kansalta saatu huomio taattuja.

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen, 47, ja hänen viehättävä Mari-vaimonsa, 47, (o.s. Perankoski) lienevät Itä-Suomen seuratuin aviopari – ainakin heti Matti ja Pia Nykäsen jälkeen.

Se on kuitenkin jotain, mitä Marin on vaikea ymmärtää. Julkkispariskunnan kauniimpi osapuoli puistelee päätään kysyttäessä, miltä jatkuva huomio tuntuu.

– Ihan käsittämättömältä! Se on aivan käsittämätöntä, Mari naurahtaa Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Pientä piikkiä Kääkille

Viime vuonna avioitunut pariskunta viettää mielellään aikaansa Jounin kotipaikkakunnalla Lappeenrannassa. Etelä-Karjalan koruton luonto ja itärajan lumo sopivat mainiosti Marille, joka on alkujaan Pohjois-Savon tyttöjä.

Varkaudesta kotoisin olevalla Marilla on oma asunto Helsingissä. Mutta viettipä pariskunta aikaansa kummassa kämpässä tahansa, heidän arkensa on kuulemma aivan samanlaista kuin monissa muissakin suomalaiskodeissa.

– Käymme monta kertaa viikossa lenkillä, teemme ruokaa ja leikimme lasten kanssa, Mari luettelee ja heittää sitten pienen piikin Seiskan supersuositulle Kääk-palstalle:

– Mutta silti päädymme aina jotenkin röyhyttelemään röökiä lentokentälle tai sitten Eliten terassille, sen kerran kun siellä tulee käytyä!

Yhteinen harrastus

Jos Jounin julkisuuskuva antaakin miehestä merirosvomaisen kuvan, totuus on toinen. Marin mukaan hänen puolisonsa on kotioloissa kuin eri mies.

– Noin 95-prosenttisesti erilainen. Rokkikukosta tulee kotona aika nopeasti Crocs-jumala, Mari naurahtaa.

Hän sanoo olevansa enemmän kuin tyytyväinen siitä, ettei Jouni tapita töllöstä urheilua.

– Siinä mielessä minua on kyllä siunattu.

Mari kuitenkin myöntää avioparin viihtyvän sohvalla.

– Tykkäämme katsella Jounin kanssa Netflixiä.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!