fbq
Uutiset
05.06.2020 14:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Marco Bjurström
Marco Bjurströmiltä kauniit sanat edesmenneelle veljelleen: "Kuljet ikuisesti vierelläni" – muistelee Janekin elämää koskettavassa päivityksessä!
Uutiset
05.06.2020 14:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Juontajana tunnetuksi tulleen mediapersoona Marco Bjurströmin suku koki traagisen menetyksen toukokuun alussa, kun hänen rakas veljensä Janek nukkui pois syöpätaistelun uuvuttamana.

Marco muistelee nyt ravintoloitsijaveljeään lämmöllä ja koskettavan kauniilla sanoilla Instagram-päivityksessään. Siitä selviää, kuinka tärkeä henkilö Janek oli Marcon elämässä ja mitä kaikkea tämä teki muiden hyväksi. 

- Rakas Janek, pikkuveli, kannustaja, haastaja, kannattelija, hassuttelija, herkuttelija ja ennen kaikkea rakastava puolustaja, Marco luettelee.

Auttavan ja hilpeän oloista yrittäjää jäivät Marcon lisäksi kaipaamaan monet muut. Janekin vaimon Laura Apukan ikävää ei kykene edes sanoin kuvailemaan, vaikka hän hienosti välitti osan tunteistaan taannoisessa muistokirjoituksessaan. 

Lue lisää: Marco Bjurströmin nuorena kuolleen Janek-veljen vaimo kirjoitti koskettavasti Janekin viimeisistä sanoista ja hetkistä - "10 minuuttia ennen kuolemaansa hän otti kädestäni kiinni"

Surullisesta poismenosta huolimatta Marco tuntee yhä kaiken veljeltänsä saamansa avun. 

- Kuljet ikuisesti vierelläni, Marco lopettaa.

Kauniiden sanojensa kylkeen hän lisäsi hauskan kuvakollaasin, josta näkee, millainen iloinen vipeltäjä Janek on lapsena ollut. 

Veljen toiveet

Janekin vaimo Laura kertoi miehensä viimeisiin toiveisiin kuuluvan heidän elämäntyönsä jatkamisen. Laura tuolloin kiitteli, ettei joudu olemaan yksin, koska saa tukea paljon läheisiltään. Yhdeksi heistä hän luetteli juuri Janekin veljen Marcon muiden perheenjäsenten ja ystävien lisäksi. 

Janek tuskaisesta syöpätaistelustaan huolimatta oli loppuun asti hyvin tyytyväinen kaikkeen elämässä kokemaansa. 

- Hän koki loppuun asti olevansa onnekkain mies maailmassa, koska oli saanut ja saavuttanut niin paljon hyvää elämässään, Laura kertoi.