fbq
Uutiset
13.05.2018 07:34
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen muuttivat yhteen.
Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen julkaisivat useita kuvia yhteisestä kodistaan - remontoivat ja sisustivat asunnon hyvin persoonallisen näköiseksi!
Uutiset
13.05.2018 07:34
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Näyttelijä ja entinen aitajuoksija Manuela Bosco, 35, on muuttanut avoliittoon muusikko Tuure Kilpeläisen, 47, kanssa.

Lue myös: Pika-avoliitto! Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen muuttivat yhteiseen kotiin – suhteessa vauhdikas uusi askel!

Manuela ja Tuure ovat ruokkineet avoliittohuhuja jakamalla kevään mittaan sosiaalisessa mediassa kuvia remonttipuuhista. Muutoksen kourissa on ollut niin olohuone kuin keittiökin.

Uudistamisen uudelleenarviointi, Tuure kirjoitti erään kuvan ohessa.

Myös Manuela on viime viikkoina jaksanut sosiaalisessa mediassa useita kuvia uuden asunnon sisältä ja remontin keskeltä. Remontti valmistui hiljattain ja pari pääsi muuttamaan yhteiseen kotiin.

Manuelan ottamien kuvien perusteella koti on sisustettu ja remontoitu hyvin taiteelliseksi ja persoonalliseksi. Olohuoneen seinää koristaa muun muassa katedraali esittävä taulu.

Nyttemmin Manuela ja Tuure ovat molemmat poistaneet asuntoa esittävät kuvat Instagram-tileiltään. 

Manuelan ja Tuuren suhde nousi julkisuuteen viime lokakuussa. Seiskan tietojen mukaan pari ei ole aikaillut suhteessaan, vaan he kihlautuivat kaikessa hiljaisuudessa viime syksynä.

Lue myös: Paparazzi iski: Tässä on Manuela Boscon muhkea kihlasormus - kuvat!

Ennen Tuurea Manuela seurusteli Kasmir Baltzarin kanssa. Suhde päättyi eroon viime kesäkuussa. Parilla on suhteesta kaksi lasta, 4-vuotias tytär ja 2-vuotias poika.

Myös Tuurella on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta. Hän erosi vaimostaan ja lastensa äidistä vuonna 2011.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »