fbq
Uutiset
12.02.2021 15:11
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Maisa Torppa
Mamma mia, mikä bööna! Maisa Torppa lumoaa lateksihousuissa ja piikkikoroissa - kuva!
Uutiset
12.02.2021 15:11
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Kohukaunotar Maisa Torppa, 29, on kuuma näky tiukassa sinisessä paidassa, lateksihousuissa ja piikkikorkoisissa avokkaissa.

Suhdekriiseissä rypenyt lentoemäntä julkaisi kolmen viikon tauon jälkeen upean otoksen itsestään, missä hän koskettaa toisella kädellä vatsaansa. Maisa ilmoitti sosiaalisessa mediassa 17. tammikuuta olevansa raskaana.

Hashtagiksi eli aihetunnisteeksi vaaleaverikkö on kirjoittanut "sydän pakahtuu". Lisäksi Instagram-päivityksessä hehkui punainen sydän. Vaikuttaisi siis siltä, että Maisan raskaus on edennyt hyvin ja kaunotar on onnensa kukkuloilla.

VIDEO: Maisa Torpan muodonmuutos!

Lue myös: Maisa Torppa iski silmänsä varattuun perheenisään! Kohukaunotar hekumoi ystävilleen lentäjäihastustaan

Maisa sai osakseen valtavasti kehuja kommenttiosiossa.

Tyylikäs pallomaha, ihasteli eräs.

Tyylikäs mama, kommentoi toinen.

- Hot mama, totesi kolmas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

Erikoiset suhdesotkut

Maisa on ollut jo kuukausia otsikoissa ystäväpiirissään velloneiden riitojen ja suhdekohujen takia.

Yksi riitojen aiheista on ollut lentäjämies, johon kohublondin kerrotaan iskeneen silmänsä. Seiskan saamien tietojen mukaan Maisa ryhtyi intoilemaan siipiveikkoihastuksestaan jo viime kesänä.

– Maisa hekumoi, että on rakastunut mieheen, jonka tunsi ammattinsa kautta. Maisa luonnehti miestä ”ihan helvetin kuumaksi ja ihanaksi perheenisäksi”, Seiskalle kerrottiin joulukuussa.

Lue myös: Maisa Torppa ihastui lentäjään – suhdehuhuista outo sotku!

Naimisissa olevalla Maisalla on tapana päätyä kohuotsikoihin. Nyt tapetilla on hänen ihastumisensa varattuun perheenisään.
Naimisissa olevalla Maisalla on tapana päätyä kohuotsikoihin. Nyt tapetilla on hänen ihastumisensa varattuun perheenisään.

Katastrofien pikkujoulut

Seiska paljasti joulukuun alussa, että Maisan nykyinen avioliitto on ollut kriisejä täynnä. Lähipiirin mukaan helmikuussa solmittu liitto oli Maisalle vain kosto ex-mies Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan.

Tuolloin Seiska kertoi myös Maisan katastrofaalisista pikkujouluista, joissa hän oli ryhtynyt iskemään kaasonsa miestä. Tilannetta oli edeltänyt Maisan sekava käytös turkulaisessa ravintolassa.

– Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies. Hän myös hoki, ettei hänen olisi ikinä pitänyt jättää Jari-Mattia. Maisa kertoi lisäksi iskeneensä silmänsä johonkin lentäjään, Maisan ex-läheiset kertovat.

Lue myös: Maisa Torpasta useita rikosilmoituksia! Ex-ystävät tilittävät Seiskalle: Maisa tehtaili lastensuojeluilmoituksia ja lahjoi tekemään koulutehtävänsä!

VIDEO: Maisan entinen ystävä Sahra Ali laukoo suorat sanat Maisa Torpasta