fbq
Uutiset
21.05.2020 22:33
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Archie Cruz ja Katelyn
Mallikaunottaresta eronnut suomalaisrokkari Archie Cruz avautuu suhdekohusta: ”En tiennyt hänen työnsä olevan niin härskiä!”
Uutiset
21.05.2020 22:33
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Laulaja-kitaristi Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen, 28, ei purematta niele ex-kihlattunsa Katelyn Cannellin, 20, väitteitä eroon johtaneista tapahtumista.

Viime viikon Seiskassa Katelyn syytti Archieta aggressiivisesta ja manipuloivasta käytöksestä. Tämä kun oli parin erottua pistänyt Katelynin omaisuutta päreiksi ja sotkenut heidän asuntonsa.

Lue myös: Suomalaisrokkari Archie Cruzin ex-rakas Katelyn tilittää Seiskalle painajaissuhteesta: Huorittelua ja huutoriitoja!

Archie myöntää mielialaheittelyt mutta kertoo niiden johtuneen Katelynin työstä kokemastaan ahdistuksesta.

– Tavatessamme hänellä oli oikea työ kosmetiikkayrittäjänä ja toinen vaatekaupassa. En tiennyt hänen työnsä olevan niin härskiä.

Lue myös: Suomalaisrokkari Archie Cruzin ja ex-rakas Katelynin eroriita paisuu: ”Isukin rahat eivät pelasta Archieta tällä kertaa!”

Katelyn jakaa sosiaalisessa mediassa maksusta seksikkäitä kuvia ja videoita.

– Ne ovat rehellisesti sanottuna pornoa. Alusvaatekuvat ja hyvällä maulla tehdyt eroottiset kuvat olisivat olleet täysin ok, mutta pyllynlevityskuvat olivat kyllä minulle liikaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »