Maisa Torppa

Maisa Torppa vedätti raskausväitteellä myös kansainvälisesti tunnettua huippukiekkoilijaa: Parisuhteeni meni piloille!

Uutiset | 03.09.2017 10:02

Seiska uutisoi torstaina, että rallitähti Jari-Matti Latvalan, 32, kihlatun, ex-chat-juontaja Maisa Torpan, 26, menneisyydestä on paljastunut outoja seikkoja.

Maisa on toistuvasti ilmoittanut eri julkkismiehille tulleensa raskaaksi heille. Vedätetyt miehet ovat olleet tapahtumien aikana varattuja ja osalla on ollut lapsia.

Vuonna 2014 Maisa ryhtyi kiusaamaan vastaavalla tavalla erästä kansainvälisesti hyvin tunnettua kiekkotähteä.

– Maisa ilmoitti olevansa raskaana. Sanoin, että jos näin on, niin tulen tekemään raskaustestin itse. Eihän se sitten hänelle sopinut. En ruvennut maksamaan hänelle mitään. Minulla oli myös vakituinen parisuhde, joka meni piloille siinä samassa. Se oli tosi raskasta aikaa minulle. En halua olla sen ihmisen kanssa missään tekemisissä, huippukiekkoilija kertoo Seiskalle.

LUE LISÄÄ: Maisa Torppa vedätti kolmea julkkismiestä: vaati rahaa raskausväitteellä ja väärennetyllä lääkärintodistuksella!

LUE MYÖS: Maisa Torpalta avoin tilitys julkkismiesten vedätyskohusta - huippukiekkoilija vonkasi omissa häissään: Julkinen anteeksipyyntö vaimolle!

LUE MYÖS: Maisa Torppa vaati jääkiekkotähdeltä 10 000 euroa raskausväitteellä: ystävä väärensi lääkärintodistuksen – kiekkotähti maksoi hiljaiseksi!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!