fbq
Uutiset
09.08.2018 11:20
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Maisa Torppa
Maisa Torppa tuskailee blogissa ja somessa lihomistaan - rankkaa kritiikkiä seuraajilta: "Missä sulla se turvotus on? Tisseissä korkeintaan"! Katso kuva!
Uutiset
09.08.2018 11:20
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Kohukaunotar Maisa Torppa kertaa kesäkuulumisiaan tuoreessa blogipostauksessaan.

LUE MYÖS: MAISA TORPPA ESITTELI TÄYDELLISTÄ BIKINIVARTALOAAN – SUPERSEKSIKÄS KUVA VILLITSEE: ”OMG! KYL ON SEXY!”

Loma on kulunut niin nopeasti, ettei hän ole ehtinyt tehdä juuri mitään niistä jutuista, joita oli etukäteen suunnitellut. Kesä on silti sujunut täydellisesti, ja Maisa on nauttinut elämästä muun muassa grilliruualla herkutellen.

Sanon nyt jo etukäteen etten ole laihduttamassa! Tiedän, että siitä syttyisi taas järkyttävä somemyrsky. Kuitenkin oon syönyt grillisteikkejä ja makkaraa kesän aikana niin paljon, että ahdistaa. 

Hän kertoo lueskelleensa netistä laihdutussivustoja ja vertailevansa erilaisia dieettejä, ja kysyykin nyt lukijoiltaan vinkkejä turvotuksen karistamiseen.

Vaikka on fitti niin elimistössä ei välttämättä siltä tunnu. Tää turvonnut olo vaan täytyy saada pois ja pitää tottua taas siihen, että energian hankkii jostain muusta kuin puolen kilon kyljyksestä!

Maisan Instagram-seuraajat ovat suhtautuneet postaukseen hyvin skeptisesti.

Missä sulla se turvotus on? Tisseissä korkeintaan, eräskin ilkkuu.

Mua tämä postaus lähinnä hämmentää. Varmasti sitä turvotusta kokee kaikki ihmiset, mutta toivon @maisatorppa, että kehonkuvasi vastaisi todellisuutta ja kaiken syömisen kanssa voi olla ok. Dieettikulttuuri syöttää meille ihan helvetisti sitä, miten pitäisi kyetä "katumaan ja puhdistautumaan" mässäilyjen jälkeen, kun nyt vähintään turvottaa. Turvotus on aina ohimenevää ja kuuluu elämään, eikä sille tarvitse sen kummemmin voida yhtään mitään, ellei kyseessä ole kivulias vatsanturvotus tmv vaiva. Toivon, että voisit upeana ja fiksuna naisena näyttää ennemmin mallia terveestä syömisestä ja suhtautumisesta ruokaan kuin olla osa kaikkia (mutta etenkin naisia) alistavaa dieettikulttuuria, toinen komppaa.

Fanit ovat ennenkin olleet huolissaan Maisan kehonkuvasta, kun hänen painonsa putosi rajusti viime keväänä.

LUE LISÄÄ: HUI, MAISA TORPPA ESITTELI PELOTTAVAN LAIHAA VARTALOAAN – FANIT HUOLESTUIVAT: ”VAIKUTTAA ANOREKSIALTA”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »