Uutiset

Maisa Torppa pokasi ralliässä Jari-Matti Latvalan: paparazzikuvat!

18.05.2016 17:08

Povipommi Maisa Torppa lisäsi taannoin sosiaaliseen mediaan upeita kuvia minilomaltaan Monacosta. Maisa ei paljastanut julkisesti, kenen kanssa hän oli reissuun lähtenyt tai kuinka kauan hän siellä on.

Tarkkaavaiset turistit kuitenkin bongasivat Maisan MM-sarjassa rallia ajavan Jari-Matti Latvalan kanssa. Monaco onkin käytännöllinen treffipaikka, sillä varakas Jari-Matti asuu Monacossa.

 

 

Seiskan paparazzi oli kyyhkyläisiä vastassa, kun he saapuivat lemmenlomaltaan Suomeen toissa viikon tiistaina. Maisa ja Jari-Matti kävelivät hymyillen terminaalista ulos laukkujensa kanssa muiden lentomatkustajien seassa.

 

 

– Maisa ja Jari-Matti eivät näköjään salaile suhdettaan, sillä Maisan ystävä tuli noutamaan kaksikon. Koko seurue hyppäsi samaan autoon ja kurvasi pois lentoasemalta, Seiskalle paljastetaan.

 

 

Matka jatkui lähes suoraan Helsingin Hartwall-areenaan jääkiekko-otteluun.

Seiskalle alkoi sataa ensimmäisiä vinkkejä Maisan ja Jari-Matin suhteesta jo hieman ennen vappua. Tarkkasilmäiset porilaiset bongasivat Maisan Jari-Matin autolla porilaisen Puuvilla-kauppakeskuksen parkkipaikalta.

 

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!